reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

a w ogóle to z tego wszystkiego zapomniałam.

Domik
cudowny brzuszek !!!!! i co za niespodzianka, że to już 10 tydzień :D

Witam nowe staraczki, bawcie się z nami dobrze i starajcie się ile wlezie hehehe :-)

reklama
Cześć dziewczyny :))
Pamiętacie mnie jeszcze? ;) Strasznie dawno u Was nie byłam ...
spróbuje przejrzeć forum żeby zorientować się mniej więcej co i jak ale nie wiem czy to możliwe w ogóle ;)
A my już skończyłyśmy 24 tydz...skończyłyśmy bo nasz Groszek jesy dziewczynką :)

agacynda ale super wieści!!!! gratulacje!!! widzisz doczekałaś się swojego szczęscia. buziolki:*:*:*:*

pianka
te dzieciaki to jak z piekła rodem:szok: czasem mnie przeraza to ich zachowanie.... następną wizytę mam na 22:) ale masz słodką tą córcie! napatrzyc się nie mogę

groszek gratulacje córci! sypia się nam dziewczynki bo czarni też ma miec

ciekawe co tam u innych zaciążonych i nie zaciążonych co były na forum. die perle też nas olała:-(

sailor no to mówisz, ze robisz się na seks-bombę w kolorze bląd?? pięknie:)
czarnooka moze jeszcze nic straconego w tym cyklu:) siły życzę i wytrwania w walce o maleństwa:*
noelle ze spaghetti to teraz przeszło mi na ryby! tak bym zjadła cos od ryby:-D

Agacynda gratuluje wkoncu sie doczekałaś
Groszek gratuluje córci

u mnie dziś dziwna sprawa od dwóch tygodni biegam co drugi dzien, jem mniej a dzis stanełam na wagę i dwa kilo do góry myslałam ze umrę i napuchnieta jestem co jest dziewczyny?

frutty to przykre żegnać bliskie osoby. Światełko dla twojego przyjaciela (*)

enya zapalam światełka dla twoich aniołków (*)(*)(*) powiedz czy bierzesz jakies leki ?:tak: bo ja tu chyb a przoduję w ilości łykanych piguł :szok:
A i owszem:) Brałam luteinę i duphaston na wyregulowanie cykli, łykałam acard i castagnusa (zresztą znowu biorę, bo wyszła mi za duża prolaktyna w obciążeniu), wiesiołka do owulacji i od listopada piję ziółka ks. Sroki na PCO, którego chyba nie mam ale mam wielotorbielowate jajniki. No i folik standardowo:-)

reklama
Do góry