Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziękuję Wam dziewczyny za miłe przyjęcieenya a na co ten acard pomaga? :-)

i dlatego najpierw kazała męża nasienie zbadać i jak będzie OK to jak nie zajdę przez pół roku to mam do niej przyjść, mam nadzieje że pójdę ale już z fasolką w środku ;-)Ehh...Babeczki!!
Pomóżcie!
Otóż wieczorkiem zrobiłam tradycyjne badanko piersi.Wszystko cacy,guzkow itp brakale po ucisnieciu piersi pojawia sie przezroczysta wydzielina(!!!) Nigdy wczesniej nie miałam takiego objawu:/ No i teraz mam dylemat wagi wyższej. Naczytałam sie już oczywiscie ,że
a) może to być objaw podwyższonej prolaktyny,natomiast podwyzszona prolaktyna hamuje podobno owulacje,a ja mam jej wszelkie objawy
b) wyczytałam też ,że moga to byc zmiany hormonalne spowodowane zapłodnieniem.znalazłam póki co jeden artykuł mówiacy o tej wydzielinie jako bardzo wczesnym i subiektywnym objawie ciąży.
I cos juz czuje,że nie zasne:/ Bede mysleć i nakręcać sie ,że to wersja "B".
Dziewczynki dopomóżcie....
Noelle ja też tak mam....Prolaktynę na czczo też mam w normie, zrobiłam natomiast prolaktynę w obciążeniu i powinna skoczyć 4-5 krotnie a u mnie było chyba 8 - krotnieEhh...Babeczki!!
Pomóżcie!
Otóż wieczorkiem zrobiłam tradycyjne badanko piersi.Wszystko cacy,guzkow itp brakale po ucisnieciu piersi pojawia sie przezroczysta wydzielina(!!!) Nigdy wczesniej nie miałam takiego objawu:/ No i teraz mam dylemat wagi wyższej. Naczytałam sie już oczywiscie ,że
a) może to być objaw podwyższonej prolaktyny,natomiast podwyzszona prolaktyna hamuje podobno owulacje,a ja mam jej wszelkie objawy
b) wyczytałam też ,że moga to byc zmiany hormonalne spowodowane zapłodnieniem.znalazłam póki co jeden artykuł mówiacy o tej wydzielinie jako bardzo wczesnym i subiektywnym objawie ciąży.
I cos juz czuje,że nie zasne:/ Bede mysleć i nakręcać sie ,że to wersja "B".
Dziewczynki dopomóżcie....
. Idę do gina w czwartek z wynikami i zobaczymy co powie - podzielę się z Wami wiedzą:-) Ja zaszłam 2 razy w ciążę bez wspomagaczy farmakologicznych więc u mnie to raczej owulacji nie blokuje:-)Poza tym miałam monitpring cyklu i co prawda mam późno owulacje (21-22 dc) ale pęcherzyk dojrzewa i sam pęka więc raczej OK. Chyba że coś się teraz zmieniło (ja ten objaw zauważyłam 2 miesiące temu a monitoring miałam w marcu), no ale znowu tak nagle?? USG piersi też robiłam i nie mam żadnych zmian oprócz genetycznie gruczołowato zbudowanych piersi. Inne wyniki w normie. I też za bardzo nie wiem o co chodzi....Tylko ja mam tak tylko z jednej brodawki, a Ty z obydwu???