reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Agacynda- gratulacje dziewczyno:D , pochwal się pierścionkiem :) Kiedy planujecie ślub?

u mnie 7, 8 dzień po owu i jak na razie poza wysoką temką, kremowym śluzem, wrażliwymi piersiami i sutkami niczego nie zaobserwowałam. Myślę nad testem w pon..będzie kusic, hehe..
my po obiadku, pierś z kurczaka zawijana z żółtym serem i farszem pieczarkowym, na parze, z ryżem i sosikiem.:) teraz odpoczynek a potem sprzątanie po małym remoncie.

Anke - daj szybko znać!

reklama
Cześć kobiałki :)
duchota u nas straszna uffff
Agacynda Ty nasz króliczku ;) gratuluję Ci serdecznie! życzę Wam wszystkiego najlepszego na wspólnej drodze, oby teraz spełniała się po kolei reszta Twoich marzeń no i oczywiście niezapomnianego weselicha!! myśleliście już o jakimś terminie?
Zonqa ale nas trzymasz w napięciu! jak przeczucia? święci się coś a raczej maleńki ktoś? ;)
domik na rybkę to tylko do mnie ;) ja też mam parcie na rybki także lodówka porządnie wyposażona-w moim menu dorsz z łososiem na zmianę :D
Anke24 pozachwycałaś się Antośkiem? pewnie słodziutki maluszek co? a jak u Ciebie? czy poranny test coś wyjaśnił?
rożniczka widzę z listy że jeszcze masz dwa dni do @ to jeszcze nic straconego - ale masz zygzaki na wykresie! trzymam kciuki żeby jednak @ nie przyszła :* Udanej zabawy i wyszalej się na parkiecie ;)
Enya81 kciuki zaciśnięte!!
Asita wypoczywaj kochana i samych smaczności z grilla życzę ;)

Agus86 mmmm pyszności dziś serwujesz, jak Cię bolą (.)(.) to może w pn już drugi cienias się pokaże!! zwłaszcza że był remont ;D siknąć na pewno nie zaszkodzi :)

Ostatnia edycja:
Ale tu dzisiaj spokoj:D Wszyscy chyba korzystaja z pogody i wolnego;D
Ja wrociłam do zywych. Oczywiście bez srodków farmakologicznych sie nie obyło.
pora na kolacyjke;D

Faktycznie spokój:D
Myślałam że będę dużo nadrabiać a tu cisza :)
Ja dopiero wróciłam byłam na zakupach do mieszkanka i kupiliśmy panele ścienne na przedpokój, farby itp i dzisiaj już nawet malowaliśmy jeden pokój , ale się cieszę już coraz bliżej:-):-)

A teraz idę grilować :) chociaż nie powinnam bo dietka ale co tam

Enya a ten acard pomożę na endometrium? Jak należy go brać kochana? Ile i w których dniach cyklu :-)

Sailor Moon on jest właśnie na endomietrium i jego ukrwienie:-) Możesz go brać od 1dc ale jak weźmiesz później to też dobrze. Niektóre dziewczyny jak już zaszły w ciążę brały acard do 3 mca ciaży . On jest bez recepty i tani wiec ogólnodostępny.:-)
No moja też do zerówki tylko przedszkolnej:-D

witam:)
coś nie mogę spać,
ładny dzień się dzisiaj zapowiada więc po obiadku u mamy jedziemy na plażę

mi dzisiaj temp w górę ale to tylko dlatego ze zaburzona chociaż nie wiem czy 1 piwo aż tak by zaburzyło

Ostatnia edycja:
agnieszka116 hej:D
Ja też wstałam skoro świt. Cos spać nie mogłam.
Oby ci sie temperaturka utrzymała:D dłuuugo:-) długo masz jeszcze do @?
U mnie tez temp. poszybowała w góre,wypatruje juz owulki więc mozna działac:D
Dzisiaj rocznice mamy.Miło byłoby żeby rocznicowe przytulańce dały pozytywny efekt:D

ciągle bola mnie (.)(.),zwariować idzie:/

enya81 wracając do naszej rozmowy z przed paru dni,apropo tej wydzieliny z piersi.... teraz doczytałam Twoje pytanie;D wtedy objaw dotyczył jednej piersi w skapy sposób. Dzisiaj zdecydowanie dotyczy jednej i drugiej i to w na tyle intensywny sposób ,ze zaczynam sie czuc jak dojna krowa:baffled: Badania przegladowe robiłam 2 miesiace temu,wszystko cacy.Owulacji poki co nie miałam zaburzonej. Pozyje jeszcze troche i chyba czeka mnie wizyta u gin:/

Ostatnia edycja:
reklama
Noelle ja nie mam pojęcia kiedy mam mieć @ bo po stracie cykle mi się rozregulowały, to jest 4 cykl może ten będzie normalny ,ale datę pierwszej @ wpisałam na 12

Ja też mam wydzielinę z piersi ale mleczną, badania ok , usg piersi też

Ostatnia edycja:
Do góry