reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
ja już wróciłam z obiadku u mamusi, mieliśmy całą rodzinką na plaże pojechać, ale u nas pogoda coś wariuje, raz upał że nie idzie wytrzymać a za chwilę chłodno, więc nie chcę żeby mała mi się znowu załatwiła, poszliśmy na plac zabaw

Sailor ja też co chwile podłamana chodzę, ale co zrobić jak w koło albo małe dzieci ,albo ciężarówki

Noelle wszystkiego najlepszego i życzę szybkiego zafasolkowania :-)
Dziewczyny zaczęła wczoraj mi się @ mogę już brać wiesiołek co, bo biorę i nie wiem czy dobrze robię, bo go się nie bierze po owu co nie?
Agnieszka trzymam kciukaski żeby ta tempka oznaczała fasoleczkę :tak:
Ja wróciłam od babci dzisiaj znowu grillowaliśmy troszkę się objadłam, ale w sumie dużo nie zjadłam kiedyś jadłam więcej :-)
strasznie mnie boli brzuchol, mojego męża już powoli przygotowuje na codzienne bzykanko nie popuszcze mu teraz ;-)

Dziewczynki ja uciekam bo strasznie zmęczona jestem, odezwę się jutro rano jak się wyśpię po jeszcze półtora tygodnia URLOPU :-D
papasie :-)

Noelle1986 wszystkiego najlepszego i upragnionego dzidziusia Wam życzę :tak:
Asita zazdroszczę urlopu...ja w tym roku mam jedynie przedłużonych kilka weekendów i na nic dłuższego się nie zapowiada
Sailor_Moon ja nawet nie odwiedzam za często osób, u których są małe dzieci, bo potem odchorowuje przez kilka dni...:-(a oglądanie zdjęć dzieci na portalach mnie po prostu dobija... (test dla mnie jak najbardziej pozytywny!!!)

My się wybawiliśmy, a ponieważ nie spałam zbyt długo, to nawet nie mierzyłam temp., więc nie wiem czy @ się zbliża, czy nie...ale obawiam się że niestety tak:-( nawet nie chce mi się liczyć który to cykl starań, bo tylko mnie to dołuje:-(

Wszystkie moje koleżanki, które brały ślub w tym roku co my już mają dzieci, a u nas nadal nic...strasznie to przykre...

Naprawdę nie wychodzą?
Cały czas mam nadzieję, czy może jednak się udało...i jeszcze się łudzę, puki @ nie ma
I faktycznie dominik nie wychodził test, tylko mnie zastanawiało od czego to zależy ;-)
Bo mi jeszcze nigdy nie wyszedł pozytywny, więc nie mam pojęcia, czy na mnie działa czy nie;-)
Jutro zmierzę temp i jak będzie nadal wysoko to poszukam gdzie u mnie robią badania i za ile, bo pracuję od 7.00, więc ciężko czasem się dogadać na badania po 15.00,

Dobre :tak:z tą córką koleżanki Twojej Mamy :-) to zostało jej "tylko" pół roku w ciąży:-)
Ja biegnę pod prysznic i odsypiać nocne tańce, dobranoc
I trzymam kciuki za owocne staranka:tak:, z tego co wiem Sailor to u ciebie akurat czas owulacyjny ;-) działaj kochana, działaj

reklama
Różniczko faktycznie masz wykres jak ciążowy:) Trzymam kciuki

A mnie cały czas męczą wzdęcia, no i trochę cycuchy nabrzmiały. Nie nakręcam się bo w ostatnim cyklu też miałam takie cycki więc pewnie to na @

Do góry