Zonga gratulacje
jaka piękna ta kreska ehhhh aż sie rozmarzyłam spokojnej ciąży ci życzę
u mnie bolą jajniki raz jeden raz drugi i sutki wrażliwe, mam nadzieje że @ sie zbliża, bo w cyklach bezowulacyjnych to nawet miałam cykle 50-60 dniowe
a tego bym nie chciała naprawdę
i mam dużo śluzu ale mlecznego ale naprawdę dużo szyjka twarda i wysoko, w piątek zobaczę się z mężem, chyba pojedziemy nad morze w weekend, myśleliśmy o takim żywiole weźmiemy namiot śpiwory najpotrzebniejsze rzeczy jak znajdziemy pokój jakiś to w pokoju przenocujemy jak nie to na polu namiotowym i też będzie git, nastawiamy się na zminimalizowanie kosztów noclegowych nie jesteśmy wymagający a w lipcu kupiliśmy dom i niestety to pochłonęło wakacje 2012 haha
smutam że mojego męża nadal nie ma i że musze robić takie kombinacje z córą najpierw chodzi do przedszkola a potem odbiera ją koleżanka po obiedzie i do 17tej siedzi u niej , ta koleżanka miała też swoje dzieci posyłać to ja miałam zawozić całą trójkę a ona całą trójkę odbierać ale zmienili zdanie i zostało na tym że to moje dziecko musi chodzić do przedszkola a chodzi tylko 6 cioro dzieci ehhh