reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

zonqa GRATULACJE! :)
Mynia_82 ja jestem w podobnej sytuacji, po skoku ani śladu, a już 26 dc ;( Zwykle tyle trwał cały cykl.. Już nie wiem o co chodzi :(

reklama
U mnie Ficaria też normalnie cykl trwał 28 dni, od trzech miesięcy mi się wszystko popierd... a właściwie od 3 cykli bo ostatnio cykle od miesięcy bardzo mi odbiegają... ostatni 40 dni, poprzedni 60, ten tez się zapowiada na co najmniej 40 dniowy...
A gdyby Steve tu był to bym się aż tak nie przejmowała drobnymi wahaniami no ale jak my na odległość to jeśli nie będzie jak w zegarku to szanse mamy zerowe...

Cześć dziewczyny :)
Zonqa GRATULACJE!!! przepiękne kreseczki!! dobrze Cię wyczułam-tak właśnie mi się zdawało że też będziesz mamą kwietniową dlatego tak dopytywałam o test ;D
ficaria, Myniu oby wyregulowały Wam się cykle i przebiegały bezboleśnie :*
Sailor przyjemnych staranek Ty nasz pracusiu :* kciuki zaciśnięte tak mocno że aż białe!! dzisiaj też na wszelki wypadek swojemu nie odpuszczaj ;)
Agnieszka temp idzie w górę :happy2:
Noelle może to i lepiej jak owulkę miałaś wcześniej? i tak żeście sobie nie żałowali a przynajmniej nie myślałaś że to już dziś teraz masz owu tylko tak bezstresowo :) oby się zasiało :D
rożniczka widzę że plamienie wpisałaś :/ rozkręca się @? testowałaś dziś?
Anke24 ? jakieś wiadomości?
A ja mam przeczucia jeszcze co do dwóch ale nie będę głośno mówić żeby nie zapeszyć ;) ciekawe czy się sprawdzi :)

Zonqa Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!

Coś mnie piersi dzisiaj strasznie swędzą , chyba zaczynam się nakręcać a bardzo tego nie chcę, temp idzie w górę ale co z tego jak pewnie 14 dnia po owu spadnie jak zawsze ,chociaż chcę mocno wierzyć ze tak się nie stanie

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć Dziewczynki!!! :)
Ja się nie odzywałam ale regularnie podglądam Was :D GRATULUJĘ wszystkim już zafasolkowanym :), na pewno reszta z listy niedługo dołączy i już wszystkie będą czerwone :)
Ja nadal źle sie czuje, czasem lepiej czasem gorzej, mdłości dobijają, a jak jest upał to nie ma życia już wcale :/ i oczywiście nudy w domu bo jeszcze do konca miesiąca na zwolnieniu, nic a nic nie korzystałam z lata. Eh ten dzidziol :)

Chciałam Wam jeszcze napisać Kobietki coś optymistycznego na pocieszenie: moja koleżanka z pracy stara sie o dzidziusia juz prawie rok, a od grudnia już na maxa. Jej facet robił badania, wszystko z nim ok, ona też robiła badania i wyszło ze ma jajeczko co kilka miesięcy tylko (coś takiego), lekarz jej powiedział ze musi zacząc leczyc sie hormonalnie i ze napewno przez długie miesiace nie będzie zajdzie w ciąże. Poza tym ona ma jakoś taką blokade emocjonalną ze jak idzie krew pobrac to nie leci, i ze te jej blokady to tez utrudnienie w zajściu. Ja w 1 miesiacu ciąży wylądowałam w szpitalu, pozniej poszłam do pracy zaniesc zwolnienie i ona mówiła wtedy ze pewnie za rok bedzie miała dzidziusia dopiero bo musi zacząć leczenie a poza tym ze swym facetem widzi sie tylko na weekendy to też ciezko trafic w odpowiedni dzien................. No wiec dzwoniłam dzisiaj do niej, mówiła ze jest na zwolnieniu bo sie przeziębiła, a poza tym.......... jest w ok 11 tyg ciąży! Dowiedziała sie przypadkiem bo jej nagle brzuch wywaliło i okres spoznił sie stroszke. Zrobiłą test i wyszedł pozytywny, myslała ze to początek ciązy a to juz 3 miesiąc. Nie zorientowała się bo wczesniej miała normalnie okres i dopiero następny sie spoznił. A do tego jeszcze czuje sie ona wspaniale, nie ma mdłosci, buli, NIC. Nie czuje się jakby była w ciąży. Ja jej kurde strasznie zazdroszcze tego nic nie czucia :/
Więc Dziewczynki główki do góry, dzidziolki pojawią sie u Was wczesniej czy później, jesli jesteście zdrowe to nie ma się czym martwić tylko trzeba cieszyć sie chociażby starankami i przytulankami :) Ja bardzo miło to wspominam, tym bardziej ze jak zaszłam to przez 2 miesiace miałam zakaz przytulanek a poźniej te mdłosci tez nie pozwalały :baffled:

Do góry