Cześć Dziewczynki!!!

Ja się nie odzywałam ale regularnie podglądam Was

GRATULUJĘ wszystkim już zafasolkowanym

, na pewno reszta z listy niedługo dołączy i już wszystkie będą czerwone

Ja nadal źle sie czuje, czasem lepiej czasem gorzej, mdłości dobijają, a jak jest upał to nie ma życia już wcale :/ i oczywiście nudy w domu bo jeszcze do konca miesiąca na zwolnieniu, nic a nic nie korzystałam z lata. Eh ten dzidziol
Chciałam Wam jeszcze napisać Kobietki coś optymistycznego na pocieszenie: moja koleżanka z pracy stara sie o dzidziusia juz prawie rok, a od grudnia już na maxa. Jej facet robił badania, wszystko z nim ok, ona też robiła badania i wyszło ze ma jajeczko co kilka miesięcy tylko (coś takiego), lekarz jej powiedział ze musi zacząc leczyc sie hormonalnie i ze napewno przez długie miesiace nie będzie zajdzie w ciąże. Poza tym ona ma jakoś taką blokade emocjonalną ze jak idzie krew pobrac to nie leci, i ze te jej blokady to tez utrudnienie w zajściu. Ja w 1 miesiacu ciąży wylądowałam w szpitalu, pozniej poszłam do pracy zaniesc zwolnienie i ona mówiła wtedy ze pewnie za rok bedzie miała dzidziusia dopiero bo musi zacząć leczenie a poza tym ze swym facetem widzi sie tylko na weekendy to też ciezko trafic w odpowiedni dzien................. No wiec dzwoniłam dzisiaj do niej, mówiła ze jest na zwolnieniu bo sie przeziębiła, a poza tym.......... jest w ok 11 tyg ciąży! Dowiedziała sie przypadkiem bo jej nagle brzuch wywaliło i okres spoznił sie stroszke. Zrobiłą test i wyszedł pozytywny, myslała ze to początek ciązy a to juz 3 miesiąc. Nie zorientowała się bo wczesniej miała normalnie okres i dopiero następny sie spoznił. A do tego jeszcze czuje sie ona wspaniale, nie ma mdłosci, buli, NIC. Nie czuje się jakby była w ciąży. Ja jej kurde strasznie zazdroszcze tego nic nie czucia :/
Więc Dziewczynki główki do góry, dzidziolki pojawią sie u Was wczesniej czy później, jesli jesteście zdrowe to nie ma się czym martwić tylko trzeba cieszyć sie chociażby starankami i przytulankami

Ja bardzo miło to wspominam, tym bardziej ze jak zaszłam to przez 2 miesiace miałam zakaz przytulanek a poźniej te mdłosci tez nie pozwalały