reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
ale się naczytałam:-D
ineska trzymaj się z tymi nieszczęsnymi objawami:* i gratuluje Wiktorka! mnie też się to imię bardzo podoba;-)
różniczka ja jestem tym przykladem co testy im nie wychodzą:baffled: tyle co ja ich narobiłam to świat nie widział i nawet cień cienia nie bylo widac, a ciąża była. dopiero w 6tc się pojawilo....trzymam kciuki:*
agnieszka wykresowo i objawowo pięknie! oby się nic nie popsulo. teraz ja bedę trzymac za Ciebie kciuki i przepowaidac Ci ciąże tak jak Ty mi:* bedzie dobrze:*&&&&&&&&&
sailor piękne teściorki. pewnie z sypialni nie wychodzisz co??
asita nie tylko Ty chcesz nadrobic spanie. ja też. już na zapas chcę się wyspac:-D
mynia biedna:( coś ostatnio taka obolała jesteś. szkoda mi Cię. przypil swojego lekarza żeby coś działac zaczął
pianka dzięki za wsparcie. narazie sobie tego nie wyobrażam:szok: a Ty jak się czujesz?? dalej Cię muli??
mgiełka udanego wypadu nad morzę życzę:*

anke, die perle gdzie jesteście??

no i najważniejsza częsc dznia!!!
ZONQA GRATULACJE!!! PIEKNE KRESECZKI!!! SPOKOJNYCH I SZCZĘŚLIWYCH 9 MIESIĘCY:*:*:*

Zonqa ogromne gratulacje, spokojnej ciąży.
Ja jeszcze testu nie robiłam, boli mnie kręgosłup to oznaka, że za dwa trzy dni @ przylezie. Agacynda Tobie także gratulację z okazji zaręczyn. Pokaż pierścionek.
Byłam u Antosia no słodziak z niego i mały pulpecik, może już dzisiaj do domku wychodzą, karuzela już jest w domu i czeka, żeby do nich iść i wręczyć.

Ineska, dobrze, że z Tobą dobrze:) A objawów to każda z nas Ci zazdrości...
Anke no weź zrób ten test bo my tu w napięciu czekamy...
Domik no jakoś ostatnio pecha mam ogromnego, od kiedy mieliśmy pierwszy cykl starać się na poważnie, tak z wyliczeniami i planowaniem, to wszystko się pieprzy i z cyklem i ze wszystkim innym też... dlatego trochę podłamana jestem. Może to znak jakiś, że nie powinnam nawet myśleć o dziecku :(

zonqa GRATULACJE!!!! Kochana piekne kreseczki:D wielkie wielkie gratulacje:*
Anke24 testuj sie kochana. Co tak w niepewności sie trzymasz. W tym dniu cyklu powinno juz byc wiadomo
.Sailor_Moon to teraz pozostało tylko odliczanie do testowania:D Oby pozytywnego:D No to kochana miłej pracy zycze:*

No i Dzień Dobry Dziewczyny!!
U mnie niekoniecznie taki dobry,ale Wam go zycze. Wisielczy mam dzisiaj nastrój:/ Nawet rozpisywać mi sie nie chce czemu- kazda wie.
dzisiaj plaża i gril,to sie troche myslami oderwe. Oby:D

Pianka kochana a jak Ty sie czujesz?
Oby Twoje przeczucia sie spełniły,nie ważne o kogo chodzi,ważne żeby chociaż dwie z nas doznały tego szczęścia:-D

rożniczka a robiłas test sikany? jak nie to rób:D Jak nie wyjdzie to smigaj na badania krwi,to już zupełna pewność będzie:* Trzymam kciuki!

Ostatnia edycja:
Anke takie bóle kręgosłupa czasami są oznaką wczesnej ciazy, ja miałam takie w drugiej ciąży nie mogłam za długo siedzieć bo mnie strasznie bolało. Testuj kochana

Co dzisiaj na obiad macie bo ja chyba schabowego zrobię moja niunia sie domaga :)
a potem jadę do mieszkanka malować :D

Ostatnia edycja:
Ale skar u nas dzisiaj na dworze. Siedzę i leci ze mnie...bleee. Jak ja nie lubię takiej pogody. Feee.
Będę szukać informacji o diecie dukana. Może któraś posiada jakieś informacje i pomoże mi. Muszę zrzucić 14 kg. Widziałam się z siostrą Pawła i ona ładnie chudnie. Tylko ja taki grubasek fuj,fuj. Mgiełko z tego co pamiętam chyba byłaś jakiś czas na tej diecie?

Zonqa ogromne gratulacje!!!!!!' Ale ja ci zazdroszczę!!! Przesyłaj fluidki i to duuuuuuuuużo, bo nas tu sporo jest!!!
Noelle robiłam dwa razy i były negatywy...
Pianka rozkręciła się @ wredna!!! chociaż powiem szczerze, że jakoś tak mało i tylko trochę mnie brzuch boli, nie tak jak normalnie przy @
Dominik chyba jednak nie tym razem, chyba że faktycznie będę ewenementem z @ w trakcie, tak jak dziewczyny pisały o takich przypadkach
Agacynda gratuluję zaręczyn- coś mi się zapomniało napisać!!!
Ineska też nawet mogę mieć i @ i cokolwiek innego, byle by dzieciątko się pojawiło na świecie:tak:
Aż płakać mi się chce, ale nie mogę bo w pracy jestem, pewnie wrócę i będę wyć cały wieczór:-(:-(:-(

reklama
Ale skar u nas dzisiaj na dworze. Siedzę i leci ze mnie...bleee. Jak ja nie lubię takiej pogody. Feee.
Będę szukać informacji o diecie dukana. Może któraś posiada jakieś informacje i pomoże mi. Muszę zrzucić 14 kg. Widziałam się z siostrą Pawła i ona ładnie chudnie. Tylko ja taki grubasek fuj,fuj. Mgiełko z tego co pamiętam chyba byłaś jakiś czas na tej diecie?
byłam i schudłam 14 kilo ale dwa lata temu a teraz zaczęlam pierwszą faze i kurcze nic sie nie działo chyba słabo sie do tego zabrałam więc wziełam się za bieganie narazie to 3km 19 min mi wychodzi więcej nie daje rady

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry