reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
ale się naczytałam:-D
ineska trzymaj się z tymi nieszczęsnymi objawami:* i gratuluje Wiktorka! mnie też się to imię bardzo podoba;-)
różniczka ja jestem tym przykladem co testy im nie wychodzą:baffled: tyle co ja ich narobiłam to świat nie widział i nawet cień cienia nie bylo widac, a ciąża była. dopiero w 6tc się pojawilo....trzymam kciuki:*
agnieszka wykresowo i objawowo pięknie! oby się nic nie popsulo. teraz ja bedę trzymac za Ciebie kciuki i przepowaidac Ci ciąże tak jak Ty mi:* bedzie dobrze:*&&&&&&&&&
sailor piękne teściorki. pewnie z sypialni nie wychodzisz co??
asita nie tylko Ty chcesz nadrobic spanie. ja też. już na zapas chcę się wyspac:-D
mynia biedna:( coś ostatnio taka obolała jesteś. szkoda mi Cię. przypil swojego lekarza żeby coś działac zaczął
pianka dzięki za wsparcie. narazie sobie tego nie wyobrażam:szok: a Ty jak się czujesz?? dalej Cię muli??
mgiełka udanego wypadu nad morzę życzę:*

anke, die perle gdzie jesteście??

no i najważniejsza częsc dznia!!!
ZONQA GRATULACJE!!! PIEKNE KRESECZKI!!! SPOKOJNYCH I SZCZĘŚLIWYCH 9 MIESIĘCY:*:*:*

Zonqa ogromne gratulacje, spokojnej ciąży.
Ja jeszcze testu nie robiłam, boli mnie kręgosłup to oznaka, że za dwa trzy dni @ przylezie. Agacynda Tobie także gratulację z okazji zaręczyn. Pokaż pierścionek.
Byłam u Antosia no słodziak z niego i mały pulpecik, może już dzisiaj do domku wychodzą, karuzela już jest w domu i czeka, żeby do nich iść i wręczyć.

Ineska, dobrze, że z Tobą dobrze:) A objawów to każda z nas Ci zazdrości...
Anke no weź zrób ten test bo my tu w napięciu czekamy...
Domik no jakoś ostatnio pecha mam ogromnego, od kiedy mieliśmy pierwszy cykl starać się na poważnie, tak z wyliczeniami i planowaniem, to wszystko się pieprzy i z cyklem i ze wszystkim innym też... dlatego trochę podłamana jestem. Może to znak jakiś, że nie powinnam nawet myśleć o dziecku :(

Myniu ale ja wiem, że test negatywny wyjdzie. W środę do lekarza pójdę w razie gdyby @ się nie pojawiła. A test jutro obiecuję, że zrobię z samego rana.

zonqa GRATULACJE!!!! Kochana piekne kreseczki:D wielkie wielkie gratulacje:*
Anke24 testuj sie kochana. Co tak w niepewności sie trzymasz. W tym dniu cyklu powinno juz byc wiadomo
.Sailor_Moon to teraz pozostało tylko odliczanie do testowania:D Oby pozytywnego:D No to kochana miłej pracy zycze:*

No i Dzień Dobry Dziewczyny!!
U mnie niekoniecznie taki dobry,ale Wam go zycze. Wisielczy mam dzisiaj nastrój:/ Nawet rozpisywać mi sie nie chce czemu- kazda wie.
dzisiaj plaża i gril,to sie troche myslami oderwe. Oby:D

Pianka kochana a jak Ty sie czujesz?
Oby Twoje przeczucia sie spełniły,nie ważne o kogo chodzi,ważne żeby chociaż dwie z nas doznały tego szczęścia:-D

rożniczka a robiłas test sikany? jak nie to rób:D Jak nie wyjdzie to smigaj na badania krwi,to już zupełna pewność będzie:* Trzymam kciuki!

Ostatnia edycja:
Anke takie bóle kręgosłupa czasami są oznaką wczesnej ciazy, ja miałam takie w drugiej ciąży nie mogłam za długo siedzieć bo mnie strasznie bolało. Testuj kochana

Co dzisiaj na obiad macie bo ja chyba schabowego zrobię moja niunia sie domaga :)
a potem jadę do mieszkanka malować :D

Ostatnia edycja:
Ale skar u nas dzisiaj na dworze. Siedzę i leci ze mnie...bleee. Jak ja nie lubię takiej pogody. Feee.
Będę szukać informacji o diecie dukana. Może któraś posiada jakieś informacje i pomoże mi. Muszę zrzucić 14 kg. Widziałam się z siostrą Pawła i ona ładnie chudnie. Tylko ja taki grubasek fuj,fuj. Mgiełko z tego co pamiętam chyba byłaś jakiś czas na tej diecie?

Zonqa ogromne gratulacje!!!!!!' Ale ja ci zazdroszczę!!! Przesyłaj fluidki i to duuuuuuuuużo, bo nas tu sporo jest!!!
Noelle robiłam dwa razy i były negatywy...
Pianka rozkręciła się @ wredna!!! chociaż powiem szczerze, że jakoś tak mało i tylko trochę mnie brzuch boli, nie tak jak normalnie przy @
Dominik chyba jednak nie tym razem, chyba że faktycznie będę ewenementem z @ w trakcie, tak jak dziewczyny pisały o takich przypadkach
Agacynda gratuluję zaręczyn- coś mi się zapomniało napisać!!!
Ineska też nawet mogę mieć i @ i cokolwiek innego, byle by dzieciątko się pojawiło na świecie:tak:
Aż płakać mi się chce, ale nie mogę bo w pracy jestem, pewnie wrócę i będę wyć cały wieczór:-:)-:)-(

reklama
Ale skar u nas dzisiaj na dworze. Siedzę i leci ze mnie...bleee. Jak ja nie lubię takiej pogody. Feee.
Będę szukać informacji o diecie dukana. Może któraś posiada jakieś informacje i pomoże mi. Muszę zrzucić 14 kg. Widziałam się z siostrą Pawła i ona ładnie chudnie. Tylko ja taki grubasek fuj,fuj. Mgiełko z tego co pamiętam chyba byłaś jakiś czas na tej diecie?
byłam i schudłam 14 kilo ale dwa lata temu a teraz zaczęlam pierwszą faze i kurcze nic sie nie działo chyba słabo sie do tego zabrałam więc wziełam się za bieganie narazie to 3km 19 min mi wychodzi więcej nie daje rady

Do góry