reklama

Staranka od stycznia 2012.

po skończeniu czekaj na @ po prostu, jeśli myślisz że nic z tego w tym cyklu. Ja luteiny nie brałam ale chyba też blokuje owulkę. Duphaston brałam w sumie przez 3 cykle bo miałam bez owulacji i to ponad 40 dniowe..a teraz też dostałam po stwierdzonej owulce (monitoring) i biorę dalej :)

Ja właśnie mam @ i się zastanawiam czy w tym cyklu też brać luteinę. Nigdy nie miałam monitoringu, także nie wiem kiedy i czy w ogóle mam owulację. Cykle mam raczej regularne, tylko te przeklęte plamienia.

reklama
Ja właśnie mam @ i się zastanawiam czy w tym cyklu też brać luteinę. Nigdy nie miałam monitoringu, także nie wiem kiedy i czy w ogóle mam owulację. Cykle mam raczej regularne, tylko te przeklęte plamienia.

to mogę tylko poradzic mierzenie temperatury albo monitoring. Ja miałam 2 razy robiony, pierwszy- brak owulacji, od nowego cyklu clostillbegyt, monitoring, owulacja i ciąża:):)

Ficaria dzieki za odpowiedz,ale czy napewno mozna zaliczyc ten sluz do objawow ciazy,@nadal nie przyszla:-) wiec nadzieja zawsze jest,chociaz powiem wam ze strasznie sie nakrecilam i nie wiem czy wytrzymam do srody z testowaniem tak jak postanowilam na poczatku.Musialam kupic sobie loda bo strasznie chcialo mi sie cos slodkiego ale pewnie znowu sie nakrecam bo poza tym sluzem i odczuwam jakis objawow

klaudyna31 :D Oby to nie było nakrecanie tylko objawy fasolki:D A w ktorym dniu cyklu jestes?? Ja to tez doszukuje sie objawow i poki co nie znalazlam w sobie nic co mogloby przemawiac za ciążą:crazy: a ile masz tego sluzu?i od ktorego dnia cyklu??

Noelle dzisiaj mamy poniedzialek wiec na dzisiaj mam termin@ a skoro mam bardzo regularne cykle wiec dlatego sie nakrecam,ale z drugiej strony obawiam sie ze opoznienie nastapilo poprzez duza zmiane temperatury bo tydzien temu przyjechalismy z UK na Cypr ale mam nadzieje ze to nie to.Mam ten bialawy sluz od jakis 2-3 dni i nigdzie nie doczytalam sie ze to moze byc objaw ciazy,wiec juz sama nie wiem.

Hahahaha taaaaa... Podziwiać mój test. Tak to właśnie jest jak się zleca mężczyźnie pójście do apteki w celu zakupienia testów 10... To kupił mi 3 testy 25... Yhss zrobiłam jeden i jedna krecha... Jutro rano zrobię.

klaudyna31 Ja wyczytałam,że taki biały gęsty sluz moze byc objawem ciązy. Ale jak to dokladnie jest to nie wiem. Nie wiem tez-co mnie dosyc interesuje-a czego znalesc nie moge igdzie-jaka jest szyjka we wczesnej ciazy?ze zamknieta to wiem. A reszta?

agacynda skąd ja to znam?? Mój tez swego czasu dostał instrukcje na testy 10, i oczywiscie przywiózł 25 ( bo Pani w aptece mowila ze czułe). Testuj rano!! Trzymam kciuki!

Ostatnia edycja:
reklama
Siedze teraz i czytam te wszystkie objawy i chyba jeden znalazlam oprucz tego sluzu.Na piersiach a scislej na otoczce mam biale wglebienia,oznacza to ze piersi przygotowuja sie do laktacij,i teraz juz wiem ze nie bede czekac z testowaniem do srody.Rano biegne do apteki.Dobranoc dziewczyny:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry