reklama

Staranka od stycznia 2012.

agnieszka hehe widzę że i Ty na rybki się rzuciłaś :) dla mnie znowu mięso mogłoby teraz nie istnieć.. :/ właśnie tak patrzę że na kwietniówkach to chyba Ciebie jeszcze nie ma a teraz mamy się sypią że hoho :D

reklama
Sypią się sypią i oby jak najwięcej ze staraczek

Mgiełka ja też załapałam w tym cyklu infekcje tuż przed owu i jak widać się udało i na dodatek brałam antybiotyki w tym cyklu więc jeszcze nic straconego myście dziewczyny pozytywnie wiem że to trudne ale to najskuteczniejsza metoda na dwie kreseczki

Ja mam bardzo bolesne miesiączki, zwijam się z bólu od pierwszej mojej @. Ostatnio miałam pierwszy raz cykl bezowulacyjny i pierwszy raz @ bez jakichkolwiek objawów. Więc potwierdzam, że to może być prawda.

Ficaria, a miałaś monitoring, że wiesz, że nie było owulacji? Bo ja się bardzo zdziwiłam czytając to o bolesnych @ i owulacjach. W każdym razie ja też mam bolesne @ i może mam się cieszyć?

Aneczek ja zamierzam testowac w srode,dzisiaj mam termin wiec jak do srody nie dostane@ to bede bardzo szczesliwa a jeszcze bardziej jak wynik bedzie dodatni.Zastanawia mnie tylko ten bialawy sluz od wczoraj,dziewczyny pomozcie co to moze oznaczac bo ja juz zaczynam wariowac?A u ciebie jak?

aneczek1 nie miałam, co prawda monitoringu, ale obserwuję się już od jakiegoś czasu i na wykresie nie było ani skoku temperatury, ani fazy wyższych temperatur, nie wysypało mnie, ani cyce nie napuchły - normalnie szok, co się działo! :P No, i najważniejsze - żadnego bólu na @!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry