reklama

Staranka od stycznia 2012.

die_perle...............@ 25.07.2012
agacia84................@ 05.08.2012(7)

Line-6....................@8.08.2012 (4)
Mgiełka2008...........@ 11.08.2012(10)
Madley..................@12.08.2012
Sihaya............. .....@12/13.08.2012 (8)
Agacynda................@ 13.08.2012 (10)

a co z Wami kobietki?

reklama
Ja testowałam w czwartek w południe ale ja to szczerze wątpie że owulacja wogóle była u mnnei były 4 cykle z clo wcześniej a teraz pierwszy bez ehhh
ale poza tym to jakiś wirus mnie dopadł gardło boli, oczy pieką, w płucach piecze, a ten śluz biały to nie wiem co to ...

Poza tym gdzieś wyczytałam co najmniej dziwną teorię, że jak z reguły @ są bolesne, to jak trafi się jakaś bezbolena, to owulacji nie było. Nie wiem skąd się rodzą takie pomysły...

Ja mam bardzo bolesne miesiączki, zwijam się z bólu od pierwszej mojej @. Ostatnio miałam pierwszy raz cykl bezowulacyjny i pierwszy raz @ bez jakichkolwiek objawów. Więc potwierdzam, że to może być prawda.

AGUŚ jeszcze raz gratuluje i życzę spokojnych już chyba 8 misięcy :-)

PIANKO ja po prostu wolę być zaskoczona pozytywnie niż negatywnie i dlatego nie nastawiam się że uda mi się zajść w tym cyklu

MYNIU jak masz ochotę na lody to kup sobie :-) ja też schudłam 3kg i przyjęłam zasdę nie jedzenia po 18 i od poniedzialku do pioatku na orbiterku 7,5km :-)

Agnieszka a teściu nie serwuje jakiś pyszności urodzinowych? torcik chociaż może w ramach rekompensaty za lody ;)
agacynda dalej @ nie ma? jutro testujesz?

mgiełka sikaj, sikaj! obyś wysikała!

Ostatnia edycja:
reklama
Pianko kochana mnie jakoś do torcika nie ciągnie bardziej mnie kusi sałatka śledziowa która stoi w lodówce :)

Skusiłam się i zrobiłam suwaczek i tak patrze że Aguś ma ten sam wiek ciąży :)

Mgiełko kochana testuj :)trzymam kciuki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry