Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Margotka ja tez bym obstawiała owulkę u Noelle w okolicach 10 dc
Agnieszko mnie się wydaje,że mi jesli ma wyjśc to wyjdzie późno jak ostatnio :-) w każdym razie zamierzam zatestować jutro o godz 5 rano i każdego następnego dnia też o tej godzinie więc jakby co już z samego rana skrobnę przed pracą jak się uda
Pianka nie licze. Policze jak sie upewnie...... ale zem sie zestresował margotka86 całkiem mozliwe,ja ten cykl mialam w moich odczuciach bardzo dziwny.... oby ten cien to byla kreska...zwariuje Sailor_Moon trzymam kciuki za Ciebie kochana.
Noelle na pewno miała wcześniej bo pamiętam jak nawet nad tym gdybałyśmy i się śmiałam że nawet lepiej jakby owulka była wcześniej bo i tak seksik był a głowa nad owu nie myślała
Sailor nastepna w kolejce, załapie się na kreskową falę
Uciekam już, myślę że takimi dobrymi wiadomościami można zakończyć dzień do jutra i miłego wieczorku! no i Tobie Noelle przespanej nocki po takich emocjach ;D
Hej dziewczyny
Co ja tu widzę jak pięknie...
Noelle gratuluję!!! tak cichutko żeby nie zapeszyć, ale powiem Ci szczerze, że ta krecha to piękna jest :-) normalnie pozazdrościć:-)
Ja złapałam doła ta franca dzisiaj przyszła, ryczeć mi się chcę, ale nie chcę przy mężu bo on też jest tym wszystkim trochę podminowany...
Dziewczyny mam pytanie czy któraś z Was stosowała może zióła ojca Sroki bo kurcze tak siedzę, czytam i nawet już je sobie zamówiłam ale nie wiem czy zacznę stosować, boję się że cykl mi się rozreguluje, a tak z drugie strony ehhh, jak coś wiecie albo stosowałyście to dajcie znać