hej laseczki. czlowiek nie zajży tu dzień a tyle zaleglosci ma

ale za to jakie cudowne informaje mnie czekały!!!
noelle Ty to świrnięta jesteś!!! jaki cień?! ja tam piękna krechę widzę! to musi byc bobo. Agnieszka miała mniej widoczny cień i dzidziolek jest

pocichu Ci już gratuluje:* bedzie dobrze. zrób znów test i napewno bedzie ciemniejsza. skoro nie robiłaś z porannego moczu a wyszło to teraz też nie musisz czekac na ranek

buzi:*
agnieszka jak się czujecie?? nie masz już tych plamień co?
agacynda ale Ty to jesteś! mocne masz nerwy kobietko

życze II kreseczek!
sailor czaruj tam nad swoimi II kreseczkami. teraz kolej na Ciebie bo bardzo na to zasługujesz!:*
pianka zgadzam się byc królikiem doświadczalnym. ale jeszcze musicie troche poczekac na płec bo tu dopiero 12 tydzień. sama jestem ciekawwa co pod sercem nosze. myślicie, że dobrze zrobiłam kupując niebieski kocyk?
aguś wiesz co nie chce zdradzac gdzie pracuje. u mnie ze zwolnieniem nie było problemu, no ale jak pytałam lekarki co zrobic jak przyjdzie kontrola z zus to powiedziała: a czego się boisz? jesteś w ciązy masz podstawy do tego. mnie bolał brzuch, na poczatku byłam na podtrzymaniu. no a poza tym ja nie jestem w stanie 8 godzin nawet przepracowac

nie czuje się na siłach. ale jak tez jestem w 12 tygodniu i dopiero od teraz mam zwolnienie. wcześniej chodziłam do pracy. a na kodeksach się niestety nie znam

jak się czujesz??
mgiełka biedaku ale Cie dopadło

zdrowiej nam tam:*
buziaki:*