A 

agacynda
Gość
A ja testem walne w sobote 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
 przesyłaj kochana fluidki
przesyłaj kochana fluidki 
 ja mojemu mężowi nie odpuszczam i codziennie bzyku bzyku, jak nie wyjdzie w tym cyklu to w następny, co drugi dzień, żeby plemniki były mocniejsze
 ja mojemu mężowi nie odpuszczam i codziennie bzyku bzyku, jak nie wyjdzie w tym cyklu to w następny, co drugi dzień, żeby plemniki były mocniejsze 
 ale za to jakie cudowne informaje mnie czekały!!!
 ale za to jakie cudowne informaje mnie czekały!!! życze II kreseczek!
 życze II kreseczek!
 powiększenie ma większe niż donna to po co mam kupować. Liżę sobie tylko szkiełka, którymi powinno się przytrzymywać preparaty
powiększenie ma większe niż donna to po co mam kupować. Liżę sobie tylko szkiełka, którymi powinno się przytrzymywać preparaty
 opieram się na tym co dziewczyny piszą
 opieram się na tym co dziewczyny piszą