reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Noelle ale czubek z Ciebie :))

A Ty Sailor zatestowalas i cooo?

Ja wlasnie wrocilam od rodzicow... Od 13 bylismy... Rosolku zjadlam, paprykr nadziewana, karpatke a po 6 godzinach w tym dwoch spedzonych na graniu w badmintona zjadlam dwa skrzydelka z grilla i kielbaske :-) jestem tak usatysfakcjonowana dzisiejszym dniem ze szok hahahahaha a teraz leze i juz mnie na kime bierze:D

HAHa Agacyndo wyszło to co wyjść musiało jeden tłusta krecha :-D

reklama
boże agnieszka116 nie mów tak bo sie porycze zaraz albo cos:no: a jak ten cien nie wyjdzie na innym tescie? moze ten test jakis bublowaty mi sie trafil??no i zem sie nakreciła:/

eh pozostalo czekac do nastepnego testowania. Mi sie tylko dziwne wydaje to ze ten tes ma czulosc 25 i juz wyszedl:/ to przemawia za tym ze cos z tym testem jest nie tak! Wrrr czemu ja nie kupilam wiecej tych testow????
agacynda wiem kochana,schiza na całego;D

Ostatnia edycja:
Noelle ja Ci pokarze mój cień mój był bladszy sama zobacz o.jpg

Kochana ja miałam takie same obawy jak Ty że następny test nie pokarze nnic a jednak pokazał :)

Jeszcze raz Gratuluję :) ale ja się cieszę he

Noelle Ty głupolu! gdzie Ty masz wątpliwości?!
GRATULACJE!! niedługo zostaniesz mamusią!!!!!! :*
Jednak moje przeczucia mnie nie zawiodły bo Ciebie obstawiałam właśnie jako drugą ;D

Ja ten Twój niby cień bez powiększenia obrazu już zobaczyłam :)

Dobra to ja sie nie ciesze ani nic (przynajmiej sprobuje), czekam do nastepnego testowania.wychodzi na to ze dopiero w piatek rano.
ehhhh jak tu przetrwac tych pare dni do zupelnej pewnosci co do wyniku!?
wymiekam ....

reklama
Do góry