reklama
Noelle1986
Fanka BB :)
agnieszka116 Rozlozylas mnie na łopatki ja wczoraj podjelam decyzje z męzem ,ze dziewczynka bedzie POLA!!!!!
No no
A dla chlopca imienia nie mam
i debatujemy zawiecie:/ Najgorsze to ze w moich przeczuciach to chlopak bedzie i jak tak dalej pojdzie to bedzie bezimienny
A dla chlopca imienia nie mam
i debatujemy zawiecie:/ Najgorsze to ze w moich przeczuciach to chlopak bedzie i jak tak dalej pojdzie to bedzie bezimienny
Noelle1986
to tylko pozazdroscic zdecydowania. My niestety mamy rozne zdania i tylko POLA bezapelacyjnie przeszła przez sito wyborów:-) mysle ze damy rade cos wymyslec przez te pare miesiecy
domikcw
my też się nie możemy dogadac z mężem. ja bym chciała Lenkę albo Wiktorka, ale mężowi się nie podoba:-( i jest mi przykro z tego powodu bo to moje jedyne typy taki na 100%
na poczatku miałam przeczucie ze bedzie dziewczynka a ostatnio sama się złapałam jak mówię o fasolce w osobie męskiej. hihi ciekawe co będzie
asita jeszcze bedziesz miec Swoja Zuzie albo Ignasia. zobaczysz
a Pola bardzo ładnie
ale u mnie nie przedzie. mężowi też się nie podoba
na poczatku miałam przeczucie ze bedzie dziewczynka a ostatnio sama się złapałam jak mówię o fasolce w osobie męskiej. hihi ciekawe co będzie

asita jeszcze bedziesz miec Swoja Zuzie albo Ignasia. zobaczysz
a Pola bardzo ładnie

Noelle1986
Sailor_Moon
Czekamy na Ciebie fasolko
A jak ja zniosę ten czas do owulki...
toż to kawał czasu jeszcze...mnie się marzy Maja...a jak będzie chłopczyk to Dominik lub Adrian 
toż to kawał czasu jeszcze...mnie się marzy Maja...a jak będzie chłopczyk to Dominik lub Adrian 
Pianka
Noelle o Poli też myślałam ale przy pierwszej ciąży niestety do nazwiska nijak pasuje :/
domik sąsiadka ma Wiktora i Lenę
chociaż powiem Ci że u nas bardzo często w piaskownicy słyszy się Maja, Lena, Nikola i Zuzia naprawdę dawno nie słyszałam innego imienia na naszym placu zabaw :/ Mi podoba się też Jagoda i Róża ale to byłoby już przegięcie przy naszej Kalinie 
margotka Ty tu nie znoś jaja tylko popatrz na swój wykresik i uśmiechnij się bo raczej na panieńskim nie poszalejesz ;P
Sailor ja miałam być Adrianem
u nas Dominik odpada bo mąż ma tak na drugie a bardzo mi się podoba :/
agacynda co u Ciebie?
domik sąsiadka ma Wiktora i Lenę
margotka Ty tu nie znoś jaja tylko popatrz na swój wykresik i uśmiechnij się bo raczej na panieńskim nie poszalejesz ;P
Sailor ja miałam być Adrianem
agacynda co u Ciebie?
reklama
A
agacynda
Gość
A w sumie Pianka to nic ciekawego :-) czekam na małpe.