Sailor_Moon
Czekamy na Ciebie fasolko
To sam początek więc myślę,że już następnym razem posłuchasz serduszka 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

ani Oliwia, Nadia, Laura no nic
wkur.....mnie niesamowicie!!!!!
coś mówil o Wiktori ale nie wiem sama. wole Lenkę bo może ubłagam bo wiem że na ukochana Laure nie mam szans. ale co do chlopca to nie wiem
moje
pragnienie zostalo spelnione

mi sie fasolka szybko zagniezdzila skoro w 8DPO ja wykryłam testami sikanymi,ty w troche pozniejszym DC robilas testy i kreseczki wychodzily Ci pozniej.Tak wiec kochana głowa do góry!!! I bądzmy dobrej mysli!! Kiedy masz kolejna wizyte,bo juz na pewno sie umowilas??Bedziemy razem odliczac;D Bo pojdziemy pewnie w przyblizonym czasie, ja smigam 13 wrzesnia
Ale jakbym sobie rzygła ze dwa razy to by mi ulzylo;D
oby do 19:/ Nie wiem jak przetrwam ale myslcie o mnie;D Bede Was podgladac w telefonie jak natezenie pracy pozwoli
pózniej ok 10 po badaniu szyjki i sluzu zobaczyłam na palcu niedużą skrzeplinę i trochę śluzu w kolorze "caffee late"
No i się przeraziłam, że coś się dzieje i mojej fasolki zaraz nie będzie !!!
Za 7 godzin byłam na wizycie i pani dr powiedziała, że to właściwie nie krwawienie tylko takie plamienie i to bardzo nieduże. Obejrzała mi brzuszek na usg i powiedziała że jajniki są ok, a endometrium które u mnie jest zazwyczaj małe teraz jest bardzo bardzo fajne i wskazuje na to żę ktoś tam zamieszkał :-)

.

Bardzo się cieszę, że widziałaś swoje "ziarenko maku"