• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Hej dziewczynki :)
Ale nam bb zrobiło psikusa od rana..ja oczywiście już hasło zdążyłam zmienić jak się nie mogłam zalogować :D już nawet sobie pomyślałam że ciężko ze mną skoro jeden dzień się nie logowałam i już hasła nie pamiętam :D My wczoraj cały dzień latane także nawet chwilki nie miałam (oczywiście weszłam tylko na szybkiego o 8 rano zobaczyć tylko czy jest test margotki ;)) a dziś mężulek w pracy do jutra rana także rządzimy z córą same..Pogoda się robi :)
margotko jak panieński? masz jeszcze testy i kilka dni do terminu @ także ja myślę że jeszcze wszystko się może zdarzyć :) kciuki zaciśnięte dalej!
Noelle ja się źle czułam tzn słabo i sennie z dobre 1,5 tygodnia przed terminem spodziewanej @ ale nie wiązałam tego jeszcze z ciążą ;) a ze dwa dni przed testem nie byłam w stanie małej pampersa zmienić tak mi zapaszki przeszkadzały no i śniadanie smakowało jakbym padlinę jadła :/ i pomyślałam że sobie wkręcam ale jak mąż dołożył swoje że cycki mi urosły to już dało mi do myślenia ;) miałam robić test w dniu @ ale że głowa mnie bolała a miałam tylko ibuprom to zrobiłam wcześniej i test wyszedł 3-4 dni przed @ :) A później szybko przyszła cała reszta objawów i już powoli się wyciszają :)
Aśka1987 cześć :)
Bzibziok ale męża wykorzystałaś!:szok: on miał jeszcze siły na cokolwiek nie mówiąc o kawalerskim?!:-D

Ostatnia edycja:
witajcie
ja miałam pracowity weekend malowałam kucyki pony na ścianie u córci, a teraz odpoczywam, wczoraj popiwkowałam i kurcze obudziłam się dzisiaj z bólem nerki, mówie sobie że koniec! ostatnio czesto jakieś piwko jakiś papierosek i kurde potem mam problemy że piecze w piersiach i przełyku , a więc koniec od dzisiaj! mam nadzieję tylko że strasznie sobie nie zaszkodziłam,
byłam z Oliwią u dentystki ma niestety polapisowane jedynki i jedną dwójke ale tylko takie kropki nie całe ząbki , ale sie zdziwiłam bo byłam na NFZ i to trzeba robić co tydzień jeszcze 3 razy i powiedzeli mi ze 30zł od ząbka to mam jeszcze pójść 3 soboty i za każdym razem płacić 120zł? bo ona ma jeszcze piątke na dole polapisowaną, ale musze się dowiedzieć dlaczego lekarka powiedziała że tyle zapłacę jak wcześniej mi mówili że to na NFZ w tym gabinecie.
Co do planów ciążowych to wątpie że się uda, narazie musze się podleczyć bo coś ze zdrowiem nie jest za kolorowo ale bede sie czasem odzywac

agnieszka116 :D Czyli fasolka rosnie:D:D:D:d
A ja to mam schize z tytuły-moze cos jest nie tak:/ Chcialabym byc juz po wizycie i uslyszec ze wszystko jest dobrze. Wyobraznie podsuwa mi same makabryczen mozliwosci,chyba za duzo czasu pracowalam na gin. i mialam do czynienia z wieloma wczesnymi ciazami z ktorymi bylo cos nie tak:dry: Wiem ze objawy moga byc a nie musza,indywidualna sprawa. I wiem,ze nawet jest za wczesnie na niektore:/ Ale jakos byloby mi latwiej jakby mi daly popalic przez pewien czas:D

reklama
Aśka1897 Witaj! Koleżanka ma rację- przynajmniej lekarz Ci powie jakie badania robić:tak:
Noelle1986 Obyś miała rację :) Chociaż dzisiejszej temp. nie jestem pewna:-( zobaczymy co jutro pokaże. A objawów nic, no może wczoraj tak byłam zmęczona i bolała mnie głowa, że zasnęłam o 18.00, a wstałam dziś o 8.30:-D o i nie mam w ogóle ochoty na jedzenie, nic mi nie smakuje...ale obawiam się, że to nie są objawy fasolkowe...;-)
Jeszcze będziesz narzekać na objawy- zobaczysz :-D

Agacynda ja też nie lubię w sumie dużo testować- wolałabym raz,a porządnie tzn. z II kreseczkami

Bzibziok dobrze, że zmieniliście kuchnię na zdrowszą- na pewno nie zaszkodzi! a mi taka myśl przyszła- mąż nie ma styczności z jakimiś chemikaliami, metalami ciężkimi czy tam innym świństwem, może w tym tkwi problem?
Margotko test jeszcze pewnie wyjdzie pozytywny, bo temp. piękna :tak:Jak był na panieńskim?

Pianko szybko miałaś objawy! Ja też bym pomyślała, że sobie coś wkręcam
agnieszka116 dobrze, że objawy są, wiadomo, że coś się dzieje:tak:

Faktycznie coś cichutko tutaj. U mnie nic nowego, no oprócz wczorajszej wielkiej ilości kremowego, gęstego ślizu...coś to oznacza? Miałyście tak kiedyś?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry