reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Agacynda ślicznie :) Miło popatrzeć na taką ładną panienkę :)
Sailorka też oglądam Kości.
Sihaya, Fisiek lepiej ale jakiś przytulaśny bardziej jest... chociaż w dzień poszalał :)
Mierzcie, mierzcie dziewczyny :) Ależ jestem ciekawa. Agacynda Ty bardzo podejrzana jesteś :)
A ja się pokłóciłam wczoraj z S. niby nie mocno ale dziś mnie wkur... do żywego. Cały dzień się nie odzywa i dzwonię do niego 5 minut temu i pytam gdzie jest a on że śpi i że porozmawiamy jutro... wzięłam głęboki oddech powiedziałam mu dobranoc, odłożyłam słuchawkę i zaczęłam kląć... A jeszcze dodam, że to pierwszy dzień w naszej historii kiedy w ogóle nie rozmawialiśmy.

Cześć kochane:)
wpadłam szybko przed pracą, żeby nie siać zamętu i nerwowej atmosfery i napisać co wymierzyłam;)
no niestety fasolinki nie będzie... 36,65 wyszło więc nie ma się co łudzić...
no cóż...
co raz bardziej zastanawiam się nad drożnością jajowodów, hmm... i nad tym czy jest sens czekać z tym badaniem do stycznia jak kazała gin czy już wcześniej się zgłosić...

Myniu cieszę się że Fisiek już lepiej:)
Z S. też tak będzie, a takich sytuacji jak nieodzywanie się nie da się uniknąć na dłuższą metę. Za to życzę miłego godzenia się!;)

Miłego dnia dziewczyny!

witajcie Kochane:*
Myniu to dobrze ze z Fiskiem juz lepiej:*
Sailor trzymam kciuki bo widze ze u CIebie owulka ;)
Isis oby ta tempka to na fasolke ;)
Sihaya trzymam kciukaski by tempka poszla w gore ;)
ja sie postaram od nastepnego cyklu znow mierzyc tempke bo teraz prawie wogole nie spie wiec nie ma to najmniejszego sensu
bede sie odzywac w trakcie pracy mam nadzieje ze dzisiaj mi pacjenci nie dadza w kosc buziaki kochane

Dziewczyny a myślicie, że mogłabym zacząć dziś brać duphaston jeszcze? normalnie mam brać od 18-27dc. dziś mam 22dc... Jakbym tak brała te 6 dni zamiast 10? Jak myślicie?

Bzibzioczku wszystkiego najlepszego spełnienia marzeń i upragnionej fasolki :tak:

Dziewczyny ja dzisiaj zmierzyłam temperaturę i patrzę a tam 37,2 normalnie z 4 razy sprawdzałam czy przypadkiem nie jestem zasapana i źle widzę, ale nie było 37,2 :szok: normalnie pierwszy raz odkąd mierze (2 cykl) mam taką wysoką temperaturę :-)

Sihaya ja niestety nie znam się na tym więc nie pomogę :-(

Asita coś jest na rzeczy w takim razie :)
Bzibzioczku wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy no i tej urpagnionej fasolinki Wam życzę :)
Myniu ciesze się, że z Figielkiem lepiej i mam nadzieję, że dziś z S też już będzie lepiej :)
Sailor trzymam kciuki za owocne staranka :)
Sihaya witaj :) Tą temperaturką to się kochana nie masz co przejmować jeszcze, dziś masz dopiero 22dc więc taka temperatura może świadczyć o zagnieżdżeniu no i jeszcze te Twoje plamienia... Bądź dobre myśli i mierz temperaturę przez kolejne dni, a na pewno zobaczysz wzrost :)

reklama
Margotka86 oby było coś na rzeczy, ale znowu nastawiam się pozytywnie a jak jutro poleci łep na szyje.... to będzie znowu załamka :-(

Różniczka tulę kochana, nie załamuj się jak nie w tym cyklu to w następnym się uda, trzeba być dobrej myśli... tak też codziennie sobie mówię

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry