reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Hej, ja jeszcze nie na urlopie, bo wczoraj byłam na ślubie. Wytańczyliśmy się do rana:)
Właśnie się pakujemy i jutro 5 rano startujemy dokładnie w 1 rocznicę ślubu, właśnie mój mąż przekłada wkłady mrążące do lodówki na razie w postaci piwa, rano będą żelowe:)
Ech... WY jutro takie ważne pomiary a ja nic nie będę wiedzieć:p

Możesz zmierzyć Agacyndo dobry i taki tylko chyba z 5 min trzeba mierzyć.
Sihayko owulacja mogła być przed skokiem ze 2 dni tego pierwszego dnia bólu owulacyjnego to byś miała teraz 6 dpo zagnieżdżenie jak najbardziej możliwe. :tak:

Bzibzioczku wszystkiego najlepszego wam życzę. Spełnienia marzeń i fasolki. Nawet jeśli czasem wydaje się to trudne :tak: udanego wyjazdu kochana ;-)

Uciekam na mój ulubiony serial KOści

o matko!! Sailorku to ja teraz nie zasnę ;) tylko będę myśleć... ehh.. byle do 6ej;)

Bzibzioczku duużo miłości z okazji jutrzejszej rocznicy:* wszystkiego co najlepsze dla Was!!
no i miłego urlopiku:)

Ja oglądam film na TVN... Jeszcze nigdy go nie widziałam a to polski :/
no to dobrze, że mogę rtęciowym zmierzyć. Jutro rano sobie zmierzę :-)

Dzięki Sihaya i Sailorku:)
Będziemy nad tym pracować, chociaż nie wygląda to najlepiej.
Póki co niestety @ pewnie mnie odwiedzi na koniec mojego urlopu, bo to taka złośliwa potwora co zawsze przychodzi, chociaż się jej nie zaprasza.

reklama
Agacynda pięknie wyglądałaś ;-)

Ja się dziś jakoś cały dzień dziwnie się czuję, cały dół brzucha mnie bolał, temp. mam podwyższoną więc albo mnie jakieś choróbsko bierze albo ... tfu, tfu, tfu ;-)

Idę spać o 6.30 muszę wstać, bo dziecko ma pierwszy dzień szkoły :-)

Dobranoc dziewczynki ;-)

Do góry