reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Pianka trzymam kciukasy żeby fasolka pokazała się w całej okazałości :tak::tak::tak::tak:

Ja jestem z tych co milczą a mój mąż strasznie nie lubi jak się nie odzywam, więc obojętnie czy to była jego wina czy moja to zawsze on wyciąga rękę na zgodę, najdłużej wytrzymał ok. 12 godzin, w tym 8 godzin spaliśmy bo pokłóciliśmy się wieczorem :-D

reklama
:-D Myniu usmiałam się bo wyobraziłam sobie jak S. mierzy temp i z zaaferowaną miną notuje wynik na wykresie.
Mam nadzieję,że szybko do Ciebie tu dołączy i wszystko samo wróci do normy.

Dziewczyny ja tak strasznie dzisiaj rano bałam się zmierzyć temperaturę, że w nocy się budziłam (ale nie wstawałam) a jak zobaczyłam 37,2to nie mogłam uwierzyć :szok:

Boje się jutrzejszego pomiaru.... MASAKRA... bo już się nakręcam, że to może być fasolka, bo tak wysokiej temperatury jeszcze nie miała, a wczoraj nic nie piłam z alkoholi, w nocy nie wstawała, tylko się budziłam, tak jak zawsze niech już będzie rano 6 września i zobaczę II na ciążowym, normalnie do kościoła bym poszła :tak::tak::tak::tak::tak:

Myniu wstałam na sekundę drzwi otworzyć, spałam 10 godzin i wieczorem wypiłam pół hainekena 0,33 :-) ale jak by miało mieć wpływ moje wstanie z łóżka na chwilę to chyba temp by była niższa bez tego wstawania... Nie?

Sailor, bo w sumie facet od samego początku musi się mniej angażować i mniej go to zachodu kosztuje. By zobaczył jak to jest mierzyć temp codziennie to by wiedział jakie to fajne i by nie wymagał ode mnie wiedzy co do minuty kiedy mam owu. Może by chciał znać od razu dzień porodu

Kurcze jutro napewno nie zmierze. Moze w srode mi sie uda...
Wlasnie wlazlam na neta i czytam o 8 tc ... Bo tak wychodzi, ale to jest nierealne zeby mi przez tyle czasu testy ciazowe nie wychodzily. Dupcia blada...

reklama
Do góry