reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Monitoring cyklu - mówi ci którego dnia dokładnie miałaś owulację? Dobrze zrozumiałam? Ja byłam 14 dc akurat u ginki (bo przedłużał mi się pierwszy cykl po odstawieniu tabletek anty.) i pokazała mi, że jest ciałko żółte, że pewnie owulkę miałam rano albo w 13 dc, a jak widać serduszkowaliśmy codziennie w te dni, oprócz 14 dc bo mąż obrażony. Jeżeli coś nie wyjdzie tzn że coś było nie tak, że jajeczko zanikło albo pływaki za słabe....
Ja sobie tak wkręcam ciąże, że masakra jakaś - w pracy od wkur..... do euforystycznego śmiechu. Ssie mnei w żołądku, a jak coś zjem to wydaje mi się, że mnie muli... to chyba wszystko z nerwów. Nie chciałam tak się wkręcić w te starania :( ale z drugiej strony dlaczego miałoby się nie udać już za pierwszym razem? :)

reklama
Anade- ja tez jestem po pierwszym starjacym cyklu- i mialam dokladnie to co Ty! caly arsenal objawow- nam nie wyszlo, no ale Wam moze wyjsc i juz! ja pierwsza cize mam z tzw. - pierwszego strzalu- raz a dobrze :) takrze trzymam kciuki!!!!!!!!!!! a jak nie to bedziemy dalje waczyc nie :)- dobrze ze ta walka taka przyjemna:p

Uffffffffffff nadrobiłam szalone dziewoje:) Więc tak... (wiem,że nie zaczyna się od więc, ale przecież czasem inaczej się nie da :-))
Asita mój Fisiula lepiej się ma, póki co się nie ślini tylko przytulaśny się bardzo zrobił:) Ale nie ma obaw, codziennego gryzienia mnie w łokieć jak jem śniadanie sobie nie odmawia, więc nie jest źle :)
Różniczko, gratulki z okazji rocznicy i wiesz dobrze czego Wam życzę:)
A co do przepisu na rogaliki to w końcu nie wklejałam bo Noelka nie napisała, że chce więc się nie wyrywałam :) Wpiszę Wam wieczorkiem :) Aż nabrałam ochoty na pieczenie:) Tylko ja na razie nie mam piekarnika i mam tylko kombiwar... no zobaczę zobaczę :) Kusi mnie:)
Die Perle ja mam ochotę lizać z Wami, muszę się za mikroskopem rozejrzeć :) A przygoda Pipki... nieziemska, chyba bym zawału dostała jakby Fisiek z padliną wpadł do domu, ja już nie mogę przepatrzeć jak większą ćmę łapie...
A powiem Wam jeszcze, że zdołowałam się wczorajszym tematem wieku... czyli ja już w ogóle nie mam co próbować:-(

Myniu starość zaczyna się od 90 lat także jeszcze Ci duuuuuuuuuużo brakuje :tak::tak::tak:

a co do starania to dopóki masz @ to możesz się starć wiek nie gra roli, ewentualnie czas oczekiwania na dzidzie się troszkę wydłuża

Ponoc prawdziwa kobiecos dopiero po 30-stce...wiec po co sie zadreczac?
Moja sw.pamieci Babcia miala 28 lat jak wyszla za maz(i stracila dziewictwo) w wieku 29 lat urodzila pierwsze dziecko....a potem srednio co rok to prorok- moj kochany Tatus ma 5-ro rodzenstwa:) takze- srutututu- mozna mozna:D

reklama
Można ale z kolejnymi dziećmi a nie z pierwszym. Poza tym od dłuższego czasu jakoś mnie nachodzą takie myśli że to moje rozregulowanie cyklu to może właśnie oznacza, że już długo tej @ mieć nie będę... Zdarzają się przypadki menopauzy koło 30

Do góry