reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
haaaaaaaaaaaaa!!! to ja bede lizac szkielka hahahah!!!! super:) nawet nie wiedzialam no:) ekstra- a teraz pytanko czy takie paprotkowe pomiary sa wiarygodne?

Ja powiedzmy od roku co któryś cykl robię monitoring- w sumie idę 1 raz w okolicach owu, a później tak po 2-4 dniach, żeby sprawdzić czy ciałko żółte jest :tak: jak do tej pory to koszt był 100zł za 1 wizytę i 50 za drugą- jako kontynuacja. Oczywiście 2 razy było usg i rozmowa dobre 40 minut:tak:

die_perle po sobie widzę, że działa. wystarczy, że zaczniesz się kochać gdy zaczną się pojawiać w większej ilości- naprawdę widać tą różnicę, bo nagle jest ich straaasznie dużo:tak: ja to jeszcze potwierdziłam testami owu, bo mam dużo i sobie sikam no i temperaturą, więc jak nie chcesz mierzyć temp. to może to będzie dla Ciebie dobre:tak:
Tylko ślina musi wyschnąć i nie można jeść i pić godz. przed lizaniem:-D

Różniczko i taki zwykły mogę kupić? kurczątko kupiłąbym...
Wtedy nie kupowałabym już tych sikanych owulacyjnych...namówię małża później żeby ze mną pojechał do tesco

Ostatnia edycja:
zwykły, najzwyklejszy wystarczy. Tak naprawdę to ja już mam taką wprawę, że mikroskop nie byłby mi potrzebny, bo to widać nawet pod światło jak jest dużo paprotek- taka wychodzi biała plama krzaczasta...

reklama
Do góry