reklama
K
krolewnazmarcepana
Gość
krolewna ty weź nie grzeszto co powiesz jak bedziesz w 30tc!
![]()
najgorszy I trymestr,
K
Kinga85
Gość
ja też mam mikroskop taki plastikowy mały ale jest.. za punkty go dostałam kiedys heh
rożniczka
Czekamy na cud-na Ciebie!
Ja powiedzmy od roku co któryś cykl robię monitoring- w sumie idę 1 raz w okolicach owu, a później tak po 2-4 dniach, żeby sprawdzić czy ciałko żółte jest
jak do tej pory to koszt był 100zł za 1 wizytę i 50 za drugą- jako kontynuacja. Oczywiście 2 razy było usg i rozmowa dobre 40 minut
jak do tej pory to koszt był 100zł za 1 wizytę i 50 za drugą- jako kontynuacja. Oczywiście 2 razy było usg i rozmowa dobre 40 minut
rożniczka
Czekamy na cud-na Ciebie!
die_perle po sobie widzę, że działa. wystarczy, że zaczniesz się kochać gdy zaczną się pojawiać w większej ilości- naprawdę widać tą różnicę, bo nagle jest ich straaasznie dużo
ja to jeszcze potwierdziłam testami owu, bo mam dużo i sobie sikam no i temperaturą, więc jak nie chcesz mierzyć temp. to może to będzie dla Ciebie dobre
Tylko ślina musi wyschnąć i nie można jeść i pić godz. przed lizaniem
ja to jeszcze potwierdziłam testami owu, bo mam dużo i sobie sikam no i temperaturą, więc jak nie chcesz mierzyć temp. to może to będzie dla Ciebie dobre
Tylko ślina musi wyschnąć i nie można jeść i pić godz. przed lizaniem

Sailor_Moon
Czekamy na Ciebie fasolko
Różniczko i taki zwykły mogę kupić? kurczątko kupiłąbym...
Wtedy nie kupowałabym już tych sikanych owulacyjnych...namówię małża później żeby ze mną pojechał do tesco
Wtedy nie kupowałabym już tych sikanych owulacyjnych...namówię małża później żeby ze mną pojechał do tesco
Ostatnia edycja:
reklama