reklama

Staranka od stycznia 2012.

a sluchajcie a co to jest mikroskop owulacyjny? to dziala jak test owulacyjny?
ja jestem teraz 4 miesiac po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych- ale bylam na kontroli raz- i ginka powiedziala ze ladnie sobie tam rosna jajeczka....
Powiedziala ze jak do 2 lat nie zajde to sie bedzimey martwic;/ ze co? pffffffff

a miałam go kupić ale nie zdażyłam :D
tam pobierasz śline i oglądasz, jak są paprotki tzn ze masz dni płodne ;d

reklama
wiesz co Rozniczko kurcze no jak sobie tak pomysle to wszytkie moje kolezanki dalsze i blizsze z niemiec maja Bombelki albo sa wlasnie w ciazy- mojego meza siostra 3 dzieci, moja osobista ryzjerka 4 dzieci, psiapsolka 2, druga narazie jedna, 3 wlasnie zaszla z drugim, 3 tez zaszla....sasiadka tez w ciazy....hmmmm moze faktycznie szwabski klimat sprzyja rozplodowi? oby oby!!!!!!!

Asita: moj przyjmuje w poniedziałek i środe, ale jak mi robił monitoring to jeździłam nawet w weekend to niego do szpitala i tak mi robił usg :)

a wiecie co ja bym juz chciała urodzic bo nie mam juz siły :P

moje niestety mieszka ok. 70km od mojej miejscowości więc na razie nie będę tracić kasy żeby jeździć specjalnie na monitoring, może później jak nic więcej się nie sprawdzi

a ja mam zwykly mikroskop- prawdziwy - to moze tez na nim zobaczyc mozna paprotki????? hmmmmmmmmmmmmmmm teraz to sie zaciekawilam:) ide pytac wujka googla co on mysli o zwyklym mikroskopie- czy widac paprotki czy nie:D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry