reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

hej dziewczyny :) dawno mnie nie było - wiem ;p
ale wpadłam tylko na chwile spojrzeć na liste i poprzesyłać wam troche fluidków bo ja juz swoich mam pomału dość ;p niech ten kwiecien czybciej będzie ;[;[ :p

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
dla wszystkich :)

reklama
a ja wracam do mojej machiny bo produkcja w toku.... :]

królewna no witaj! jak sie czujesz? Ty powiedz mi dużo razy działaliście w udanym cyklu? pytam orientacyjnie każdego :)

a ja wracam do mojej machiny bo produkcja w toku.... :]

królewna no witaj! jak sie czujesz? Ty powiedz mi dużo razy działaliście w udanym cyklu? pytam orientacyjnie każdego :)

czuje sie beznadziejnie :p waze 47 kg, co daje mi -5kg przez 3 tygodnie, generalnie super :phaha

ja miałam robiony w tym cyklu monitoring, ale działaliśmy przez cały okres płodny codziennie nawet jak jeszcze pęcherzyk był niewyrośnięty :p

a no walsnie ja tez mialam zapytac - jak to jest z tym sexem - mysmy w ostnim cyklu kochali sie tylko? 2 razy w dniach plodnych, a u was jak? dajecie clakiem po produkcji? kazdego dnia ile dacie rady- nam jakos tak w ostanim miesiacu sie niezlozylo...:no:
no.gif

u mnie tak jak widać na wykresie :> mało tego nie jest myślę...
:-p
poza tym dużo z mezem pracujemy i czasami naprawde się nie chce bo zmeczeni jestesmy,ale mimo to jakoś dajemy rade :-)

a no walsnie ja tez mialam zapytac - jak to jest z tym sexem - mysmy w ostnim cyklu kochali sie tylko? 2 razy w dniach plodnych, a u was jak? dajecie clakiem po produkcji? kazdego dnia ile dacie rady- nam jakos tak w ostanim miesiacu sie niezlozylo...:no:
no.gif
podobno nie ważna jest ilosc ale jakość :D

w tych cyklach co sie staralismy to tak, najpierw co 2 dni czy nawet co 3 bo przecież plemniki długo przeżywają, nie wyszło ;p
potem codziennie, nie wyszło ;p
potem jak była ochota, nie wyszło ;p
a poźniej to juz z monitoringiem i sie udało ;p a byłam nastawiona na niepowodzenie bo nic nie czułam a tu szok :D

a na czym dokladnie polega monitoring??

ja brałam clo, wiec szłam zobaczyć czy pęcherzyki rosną

idziesz w okolicach dni płodnych, ja chodziłam 3 razy, w 10dc i widac bylo czy są pęcherzyki, potem za 2 dni lekarz sprawdzał czy rosną i który ewentualnie pęknie i mówił kiedy najlepiej sie starac, a potem szłam zobaczyc czy pękł ten pęcherzyk bo moze sie zdarzyc ze nie pęknie i robią sie jakieś torbiele ;/

reklama
no ja pierdziule!!! coraz bardziej jestem napalona na ten monitoring!!!! aaaa...... ide ide ide.... ale to jeszcze musze czekać do nast cyklu :rofl2: bosh.... heheh wariatka.
Ale nie, na serio też mysle ze najlepiej na monit chociaż ze 3 razy... wtedy wiadomo jak rośnie jajeczko/ka i kiedy bedzie owulka i opotem sprawdza sie czy pękło wsio ładnie... i o!:tak: ja tam już bym szła! hehe no ale nie na dzikusa. musze czekać na efekty tego cyklu narazie

Do góry