Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Asita ja myślę że możesz jutro zatestować i życzę Ci żeby jak najszybciej się kreski pokazały bo oszalejesz nam z tymi nerwami tylko pamiętaj na luziku bo jak masz taki rozstrzał w cyklach to jutrzejszy test może jeszcze niczego nie rozsądzić
Asita zrobisz jak uważasz Ja to ja... heh wiesz po tylu latach to sie odechciewa już widoku tej jednej krechy wiec ja jak mam zrobić test to czekam minimum do 14-15dpo. wcześniej nie robię. I nawet nie zdążę wiesz bo @ przyłazi w tym 31dc najpóźniej u mnie.
Z tobą może być inaczej jak chcesz i masz testa to rób jutro! &&&& Ja bym nie robiła.
Pianko- no to moze i u mnie po powrocie z Oktoberku beda 2 krechy- pic nie zamierzam- tyle co dla sprobowania- potancze tylko na lawie
ja testowalam dzien przed terminem spodziewanej miesiaczki, ale moja kolezanka obecnie bedaca w 9 tygodniu z blizniakami- testuje ciagle- i na tescie wiecie ze ta druga kreska ciagle wychodzi bladziutka?- ona mowi ze zawsze ta kreske miala tam taka slabo widoczna, za to jak robila bete z krwi to w krwi tego hcg miala cala mase. a druga kolezanka z kolei- tez jestw ciazy- i w dzien spodziewanje miesiaczki test wyszedl negatywny, tydzien pozniej bladziutka kresunia a 2 tygodnie pozniej juz ciemnorozowa. trzecia kolezanka(cholera- tyle teraz zaszlo ze nie wiem czy barc to za dobra passe czy zlosliwosc losu) zrobila 3 dni po terminie i od razu miala dwie grubasne krechy.... ja nie wiem od czego to zalezy ze jednym wychodzi nawet wczesniej zanim okres ma niby byc a innym dopiero potem- kazdy moze ma to stezenie w moczu rozne??? ale jak lubicie testowac - ja bym testowala a co? ja chyba nie lubie- bo mam stresa wtedy
Asita trzymam kciuki zeby to byla fasolka
Różniczka wszystkiego co najlepsze kochana:*
Sailor Ty kochana jestes genialna z tymi tescikami
ja tez nigdy nie zdaze zrobic testu bo mnie @ wyprzedza
Wiecie ja mam teraz gabinet w przychodni zdrowia i dzisiaj przed moim pokoju masę mam z małym dzidziami (takie do 3 miesięcy) może to znak, że mam jutro testować bo fasolka u mnie jest co????
Asitko zatestuj- jesli beda II krechy wszytkie tutajk sie bedzimey cieszyc- a jak wyjdzie tylko I- to bedzie znaczylo ze za wczesnie test zrobilas i juz nie ma tego zlego trzymam kciukasy za Ciebie
Kinga masz racje- wsciekli sie z tymi brzuchami ja tez wszedzie ciezarne widze....3 bliskie kolezanki, jedna dalsza wlasnie urodzila, wczoraj fryzjerak chwalila sie swoimi nowownarodzonymi blizniaczkami, i pozostalymi niewiele straszymi dwiema dziewczynkami- a jestw moim wieku;/ boziu kochany jade tramwajem ciezarne - jedna na przeciwko druga obok, se mysle no pieknie;/ a tu sie dosiada nieciezarna za to z nowownarodzonym Bombelkiem na piersi zawieszonym...bosz....ale moze ustalmy ze czerwona lista, i apogeum- to dobra passa dobry znak- i pojdziemy wszytkie za cisoem! tylko co wtedy zrobi kochana Sailor?? jak juz w tej ciazy bedzie? to nie bedzie mogla testowac
tez ide do sklepu- bo zamulam przed kompem..i to jeszcze sie anwet nie ubralam....ide kupic male conieco na obiad...mam zupe szczawiowa- ale jakies drugie dnaie sie przyda milego dnia dziewczynki i do potem a moze jeszcze pojde i se kupie test owulacyjny..albo nie...kurde sama nie wiem;/ ech