reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Asita ja myślę że możesz jutro zatestować i życzę Ci żeby jak najszybciej się kreski pokazały bo oszalejesz nam z tymi nerwami ;) tylko pamiętaj na luziku bo jak masz taki rozstrzał w cyklach to jutrzejszy test może jeszcze niczego nie rozsądzić :)

reklama
Asita zrobisz jak uważasz :) Ja to ja... heh wiesz po tylu latach to sie odechciewa już widoku tej jednej krechy wiec ja jak mam zrobić test to czekam minimum do 14-15dpo. wcześniej nie robię. I nawet nie zdążę wiesz bo @ przyłazi w tym 31dc najpóźniej u mnie.
Z tobą może być inaczej jak chcesz i masz testa to rób jutro! &&&& Ja bym nie robiła. :happy:

Pianko- no to moze i u mnie po powrocie z Oktoberku beda 2 krechy- pic nie zamierzam- tyle co dla sprobowania- potancze tylko na lawie:p

ja testowalam dzien przed terminem spodziewanej miesiaczki, ale moja kolezanka obecnie bedaca w 9 tygodniu z blizniakami- testuje ciagle:p- i na tescie wiecie ze ta druga kreska ciagle wychodzi bladziutka?- ona mowi ze zawsze ta kreske miala tam taka slabo widoczna, za to jak robila bete z krwi to w krwi tego hcg miala cala mase. a druga kolezanka z kolei- tez jestw ciazy- i w dzien spodziewanje miesiaczki test wyszedl negatywny, tydzien pozniej bladziutka kresunia a 2 tygodnie pozniej juz ciemnorozowa. trzecia kolezanka(cholera- tyle teraz zaszlo ze nie wiem czy barc to za dobra passe czy zlosliwosc losu) zrobila 3 dni po terminie i od razu miala dwie grubasne krechy.... ja nie wiem od czego to zalezy ze jednym wychodzi nawet wczesniej zanim okres ma niby byc a innym dopiero potem- kazdy moze ma to stezenie w moczu rozne??? ale jak lubicie testowac - ja bym testowala a co? ja chyba nie lubie- bo mam stresa wtedy:(

Asita trzymam kciuki zeby to byla fasolka ;)
Różniczka wszystkiego co najlepsze kochana:*
Sailor Ty kochana jestes genialna z tymi tescikami :D
ja tez nigdy nie zdaze zrobic testu bo mnie @ wyprzedza :-D:-D

Oki to jutro robię test :tak:

Wiecie ja mam teraz gabinet w przychodni zdrowia i dzisiaj przed moim pokoju masę mam z małym dzidziami (takie do 3 miesięcy) może to znak, że mam jutro testować bo fasolka u mnie jest co???? :-p

Asita to kciuki zaciskam! :)

u mnie to APOGEUM bo wszędzie gdzie spojrzę widzę kobiety w ciąży albo z wózkami! :confused2: ryczeć mi sie chce momentami...

Asitko zatestuj- jesli beda II krechy wszytkie tutajk sie bedzimey cieszyc- a jak wyjdzie tylko I- to bedzie znaczylo ze za wczesnie test zrobilas i juz:) nie ma tego zlego :) trzymam kciukasy za Ciebie:)

Kinga masz racje- wsciekli sie z tymi brzuchami:p ja tez wszedzie ciezarne widze....3 bliskie kolezanki, jedna dalsza wlasnie urodzila, wczoraj fryzjerak chwalila sie swoimi nowownarodzonymi blizniaczkami, i pozostalymi niewiele straszymi dwiema dziewczynkami- a jestw moim wieku;/ boziu kochany jade tramwajem ciezarne - jedna na przeciwko druga obok, se mysle no pieknie;/ a tu sie dosiada nieciezarna za to z nowownarodzonym Bombelkiem na piersi zawieszonym...bosz....ale moze ustalmy ze czerwona lista, i apogeum- to dobra passa dobry znak- i pojdziemy wszytkie za cisoem! tylko co wtedy zrobi kochana Sailor?? jak juz w tej ciazy bedzie? to nie bedzie mogla testowac :p :D

Sailor to sie dopiero spodoba:D Fajnie sie robi test za testem znajac wynik;D Jak ta krecha za kazdym razem sie robi ciemniejza i szybciej.....

Wrocilam ze spaceru . Piesek usatysfakcjonowany.Ja zakupy przy okazji zrobilam. Teraz mnie sennosc ogarnela ..

reklama
tez ide do sklepu- bo zamulam przed kompem..i to jeszcze sie anwet nie ubralam....ide kupic male conieco na obiad...mam zupe szczawiowa- ale jakies drugie dnaie sie przyda :) milego dnia dziewczynki i do potem :) a moze jeszcze pojde i se kupie test owulacyjny..albo nie...kurde sama nie wiem;/ ech

Do góry