reklama
Noelle1986
Fanka BB :)
Asita, nie będę mogła spać przez Ciebie! Kciuki zaciśnięte!
A zobacz na swój wykres, nie licząc tego jednego skoku, wysokość temp masz dość regularną, podobnie jak miała Noelle!!
Gdyby moja tak poszybowała do góry i ciągnęła się jedną linią jak Noelli to bym była już pewna
A zobacz na swój wykres, nie licząc tego jednego skoku, wysokość temp masz dość regularną, podobnie jak miała Noelle!!
Gdyby moja tak poszybowała do góry i ciągnęła się jedną linią jak Noelli to bym była już pewna
Ostatnia edycja:
K
Kinga85
Gość
sailor tak jak pisałam pod wykresem u ciebie może dopiero owu? u mnie to też nie wiadomo tak naprawdę.. czekam na kolejny skoczek... trzymaj się kochana.. jedziemy razem!
&&&
Asita to moc kciuków odemnie na jutro!
Asita to moc kciuków odemnie na jutro!
Wczoraj wieczorem zgłodniałam i pytam się męża czy coś zjemy, a on do mnie, że zamówimy bo nie mogę się przemęczać bo w ciąży jestem i mam odpoczywać, żeby dzidzi rosło :-):-):-):-) Normalnie pogięło tego mojego chłopa
i dzisiaj znowu dzwonił żeby zapytać jaka miałam temperaturę i mówię że troszkę wyższą a on do mnie: przecież mówiłem Ci, że Ty w ciąży jesteś 

rożniczka
Czekamy na cud-na Ciebie!
Noelle kochana temp spadła, ale nadal nad kreską kontrolną, więc w ogóle nie wiem co o tym myśleć...ach jak ma być nowy cykl to niech ta wredna @ przychodzi! A ja tak chciałam być w majóweczkach:-( no i test robiłam dziś i 1 kreska...
Bardzo się cieszę, że udało Ci się wczoraj tak szybko zrobić to usg! Na tak wczesnym etapie ciąży, to faktycznie lepiej może być widać przez dopochwowe usg, dlatego nie mógł lekarz określić dokładnie wieku
chociaż i tak to jest normalnie trudne kochana! Za tydzień zobaczysz lepiej swojego dzieciaczka! po za tym jeszcze urośnie do tego czasu 
Asita temp. nadal się pnie widzę! Trzymam kciuki!
Die_perle chciałabym tak móc nie mierzyć itd. pójść na żywioł, ale u nas ten żywioł nie przyniósł efektów przez 2 lata i niestety teraz trzeba mierzyć, łykać tabsy, robić badania....szkoda gadać...
Sailor za tydzień będą już normalne II kreseczki! zobaczysz!
Dziękuję dziewczyny za życzenia! Ja tylko na chwilkę, bo w pracy jestem, ale chcę się urwać wcześniej i będziemy świętować!
Bardzo się cieszę, że udało Ci się wczoraj tak szybko zrobić to usg! Na tak wczesnym etapie ciąży, to faktycznie lepiej może być widać przez dopochwowe usg, dlatego nie mógł lekarz określić dokładnie wieku

Asita temp. nadal się pnie widzę! Trzymam kciuki!
Die_perle chciałabym tak móc nie mierzyć itd. pójść na żywioł, ale u nas ten żywioł nie przyniósł efektów przez 2 lata i niestety teraz trzeba mierzyć, łykać tabsy, robić badania....szkoda gadać...
Sailor za tydzień będą już normalne II kreseczki! zobaczysz!
Dziękuję dziewczyny za życzenia! Ja tylko na chwilkę, bo w pracy jestem, ale chcę się urwać wcześniej i będziemy świętować!
die_perle
Nom Asita temperatura wyglada dosyc obiecujaco ....a co do objawow ciazowych- ja teraz mialam pelna geba- sikanie w nocy, swedzace sutki, zgaga , nudnosci, dziwne smaki- caly arsenal objawowo a do tego spozniajacy sie okres- a jednak zadnej ciazy nie bylo...ale wiecei co ja mysle ze ejdak cos tam sie wydarzylo tylko nie doszlo do zagniezdzenia...bo ta moja "miesiaczka" tez byla strasznie dziwaczna- zamiast normalnie tak jak zwykle to takie wielgasnie skrzepy ze mnie lecialy- takie jakby platy- wielkosci dloni ;/
reklama
Pianka
Hej dziewczynki
ale mam dzisiaj lenia...nawet na spacer mi się z małą nie chce iść chyba wymęczę ją w domu 
Asita &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
rożniczka mnóstwa miłości z okazji rocznicy ślubu i wymarzonej kruszynki :*
Agnieszko! na pewno jest ok! ja się trochę zeschizowałam przed wizytą bo jakoś zbyt dobrze się czułam na szczęście wszystko ok także nie ma się co martwić na zapas tylko cieszyć z każdego lżejszego dnia
Noelle dzidzia jest jeszcze mała i trudno o dokładne pomiary co do dnia a przecież 5/6 tydz to zgadza się z Twoim suwaczkiem, gratuluję serducha pod sercem
a jak jesteś chudzinka to może i widać przez brzuch bo u mnie to pewnie by się obraz przez tłuszczyk nie przebił
ja mam dowcipne ale przecież i tak bada szyjkę itp to dla mnie jeden czort jakie usg byle dzidzia się pokazywała 
Sailor bo Ty byś chciała już od razu w połowie cyklu
musisz jeszcze ze 2 tyg na tą drugą kreskę poczekać
a teraz nie ma wytchnienia, do łózka marsz! korzystać z białka
anade dolegliwości obiecujące, kiedy zamierzasz testować? ja miałam na odwrót - widziałam u siebie objawy ale stwierdziłam że sobie wkręcam i tłumaczyłam je sobie dietą, pogodą a nie ciążą a to łobuz już się instalował
Laluś dawaj nam tu szybko jutro z rana wieści jak po teście!
die_perle jaaaaaaaak fajnie! zazdroszczę takiej imprezki i koniecznie pochwal się zdjęciami jak już się wystroisz na całego
teraz musisz ćwiczyć rączki żeby te wielkie kufle utrzymać ;D
Mam nadzieję że jutro będziemy tu świętować liczne kreseczki
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Asita &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
rożniczka mnóstwa miłości z okazji rocznicy ślubu i wymarzonej kruszynki :*
Agnieszko! na pewno jest ok! ja się trochę zeschizowałam przed wizytą bo jakoś zbyt dobrze się czułam na szczęście wszystko ok także nie ma się co martwić na zapas tylko cieszyć z każdego lżejszego dnia
Noelle dzidzia jest jeszcze mała i trudno o dokładne pomiary co do dnia a przecież 5/6 tydz to zgadza się z Twoim suwaczkiem, gratuluję serducha pod sercem

Sailor bo Ty byś chciała już od razu w połowie cyklu

anade dolegliwości obiecujące, kiedy zamierzasz testować? ja miałam na odwrót - widziałam u siebie objawy ale stwierdziłam że sobie wkręcam i tłumaczyłam je sobie dietą, pogodą a nie ciążą a to łobuz już się instalował
Laluś dawaj nam tu szybko jutro z rana wieści jak po teście!
die_perle jaaaaaaaak fajnie! zazdroszczę takiej imprezki i koniecznie pochwal się zdjęciami jak już się wystroisz na całego
Mam nadzieję że jutro będziemy tu świętować liczne kreseczki