Hej dziewczynki

ale mam dzisiaj lenia...nawet na spacer mi się z małą nie chce iść chyba wymęczę ją w domu
Asita &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
rożniczka mnóstwa miłości z okazji rocznicy ślubu i wymarzonej kruszynki :*
Agnieszko! na pewno jest ok! ja się trochę zeschizowałam przed wizytą bo jakoś zbyt dobrze się czułam na szczęście wszystko ok także nie ma się co martwić na zapas tylko cieszyć z każdego lżejszego dnia
Noelle dzidzia jest jeszcze mała i trudno o dokładne pomiary co do dnia a przecież 5/6 tydz to zgadza się z Twoim suwaczkiem, gratuluję serducha pod sercem

a jak jesteś chudzinka to może i widać przez brzuch bo u mnie to pewnie by się obraz przez tłuszczyk nie przebił

ja mam dowcipne ale przecież i tak bada szyjkę itp to dla mnie jeden czort jakie usg byle dzidzia się pokazywała
Sailor bo Ty byś chciała już od razu w połowie cyklu

musisz jeszcze ze 2 tyg na tą drugą kreskę poczekać

a teraz nie ma wytchnienia, do łózka marsz! korzystać z białka
anade dolegliwości obiecujące, kiedy zamierzasz testować? ja miałam na odwrót - widziałam u siebie objawy ale stwierdziłam że sobie wkręcam i tłumaczyłam je sobie dietą, pogodą a nie ciążą a to łobuz już się instalował
Laluś dawaj nam tu szybko jutro z rana wieści jak po teście!
die_perle jaaaaaaaak fajnie! zazdroszczę takiej imprezki i koniecznie pochwal się zdjęciami jak już się wystroisz na całego

teraz musisz ćwiczyć rączki żeby te wielkie kufle utrzymać ;D
Mam nadzieję że jutro będziemy tu świętować liczne kreseczki

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&