reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Od dwóch dni zabieram się za małe ćwiczenia rozciągające chcę trochę plecy wzmocnić po w pierwszej ciąży jak dostałam brzucha to kręgosłup odczuł to boleśnie i takie lekkie ćwiczonka dużo pomogły to teraz chcę już zawczasu wzmocnić plecki i co zejdę do parteru to pies do mnie leci buźki dawać a dziecko na plecy się wdrapuje...i kończy się tym że ja leżę a oni na mnie..:rofl2: i weź tu się człowieku zmobilizuj:sorry:ech

anade
jak tak patrzę na wykres to ja bym chyba na luzie po weekendzie spróbowała zatestować no chyba że temp jeszcze poszybuje ;)

domik co dobrego dzisiaj pichcisz? bo mi Twoje menu zawsze podpasuje ;D
aaa i Mynia ja też domagam się przepisu na rogaliki ;)

Ostatnia edycja:
Cześć Dziewczyny :-))

Melduję, że @ dalej brak... :|

Die_Perle moja koleżanka jak pojechała dwa lata temu na oktoberfest, tak się rozbawiła, że jak wrociła do polski i siknęła to dwie krechy się pojawiły hehe i teraz ma cudownego synka :D

anade ja na twoim miejscu najwcześniej to zatestowałabym w niedzielę (skoro tak bardzo chcesz) :) ale wolałabym jednak poczekać... &&&&

agacynda no to super! to kiedy testujesz????

Kinga wcale nie tak super, to już 52 dc, testy negatywne wszystkie do tej pory... Dzisiaj już mi się śniło, że urodziłam niewiedząc że w ciąży jestem... Już bym chciała okres dostać jeśli to nie dzidziol...

reklama
Muszę z ginem jeszcze poczekać, bo narazie nie mam jak iść bo pracuję, ale od 9 września do 23 mam wolne wię wtedy znajdę jakiś odpowiedni termin.

Do góry