reklama
Pianka
Fanka BB :)
Od dwóch dni zabieram się za małe ćwiczenia rozciągające chcę trochę plecy wzmocnić po w pierwszej ciąży jak dostałam brzucha to kręgosłup odczuł to boleśnie i takie lekkie ćwiczonka dużo pomogły to teraz chcę już zawczasu wzmocnić plecki i co zejdę do parteru to pies do mnie leci buźki dawać a dziecko na plecy się wdrapuje...i kończy się tym że ja leżę a oni na mnie..
i weź tu się człowieku zmobilizuj
ech
anade jak tak patrzę na wykres to ja bym chyba na luzie po weekendzie spróbowała zatestować no chyba że temp jeszcze poszybuje
domik co dobrego dzisiaj pichcisz? bo mi Twoje menu zawsze podpasuje ;D
aaa i Mynia ja też domagam się przepisu na rogaliki
i weź tu się człowieku zmobilizuj
echanade jak tak patrzę na wykres to ja bym chyba na luzie po weekendzie spróbowała zatestować no chyba że temp jeszcze poszybuje
domik co dobrego dzisiaj pichcisz? bo mi Twoje menu zawsze podpasuje ;D
aaa i Mynia ja też domagam się przepisu na rogaliki
Ostatnia edycja:
A
agacynda
Gość
Cześć Dziewczyny :-))
Melduję, że @ dalej brak... :|
Die_Perle moja koleżanka jak pojechała dwa lata temu na oktoberfest, tak się rozbawiła, że jak wrociła do polski i siknęła to dwie krechy się pojawiły hehe i teraz ma cudownego synka
Melduję, że @ dalej brak... :|
Die_Perle moja koleżanka jak pojechała dwa lata temu na oktoberfest, tak się rozbawiła, że jak wrociła do polski i siknęła to dwie krechy się pojawiły hehe i teraz ma cudownego synka
K
Kinga85
Gość
anade ja na twoim miejscu najwcześniej to zatestowałabym w niedzielę (skoro tak bardzo chcesz)
ale wolałabym jednak poczekać... &&&&
agacynda no to super! to kiedy testujesz????
agacynda no to super! to kiedy testujesz????
A
agacynda
Gość
Kinga wcale nie tak super, to już 52 dc, testy negatywne wszystkie do tej pory... Dzisiaj już mi się śniło, że urodziłam niewiedząc że w ciąży jestem... Już bym chciała okres dostać jeśli to nie dzidziol...
K
Kinga85
Gość
agacynda a to nie wiedziałam sorki.... a do gina się nie wybierasz aby to sprawdzic????
reklama
A
agacynda
Gość
Muszę z ginem jeszcze poczekać, bo narazie nie mam jak iść bo pracuję, ale od 9 września do 23 mam wolne wię wtedy znajdę jakiś odpowiedni termin.