reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Mynia a ty przylazlas tutaj czarnowidztwo uprawiac? niegadaj durnotow! menopauza...pffffffffff

lizaj z nami szkielka- znajdziemy dzieciaczki w paprociach zobaczysz:D

reklama
Myniu jaka menopauza! Nie dołuj kochana! 30-tka fajny czas, człowiek im starszy tym przystojniejszy :D Zresztą jesteśmy wszystkie w podobnym wieku, tak myślę. Ty masz trudniej, nie dlatego że wiek, tylko mąż w delegacji :( Ciężko się wpasować.... Trzymam za Nas wszystkie kciuki! :):)

:)
No będę lizać, serduszkować i nawet jakby trzeba było mogę paprocią się obżerać. Kot może to pewnie i ja mogę:)
Ehh, może to dlatego, że mniej więcej za tydzień powinnam mieć @. a przecież wiecie już że ja na tydzień przed @, całą @ i tydzień w okolicy owulacji jestem nieznośna i płaczę. Zostaje mi w cyklu półtora tygodnia bycia normalną... no żaden chłop by tego nie wytrzymał...
A wiecie, że śniły mi się dzisiaj dwa bociany. Wyszłam u siebie na balkon a tam była taka mata bambusowa w rogu, ja ją odchylam a tam dwa bociany, takie w połowie realne w połowie kreskówkowe, i się śmieją, ale nie tak złośliwie tylko tak przyjaźnie...

Myniu a ja miałam dziwaczny sen. Otóż śniło mi się,że mogłam wyczuc jajniki przez brzuszek ( na marginesie to chyba jakiś żart jak ja kulka jestem ) i tak sobie badałam i wniosek był taki,że lewy powiększony i tam była owulacja. :-D:-D:-D

hahah dobre jestescie...ja nie bede pisac co mi sie sni- bo to jest totalnie nieprzywoite:p

a props wagi....kurde ja sobie tak teraz mysle ze to straszne jest jak ja teraz waze o 10 kg wiecej niz w 9 miesiacu poprzedniej ciazy!!!!! to jak ja zajde to mnie trzeba bedzie wysiagnikiem przez balkon chyba wciagac;/

taaaaaaaaaaaaa moj Malzownik to czasem do mnie spiewa- "Kulko bidulko raz, trzy, piec chodz daj mi buzi bo mam chec"

....i ja nie do konca jestem przekonana ze to jest mile....

reklama
Do góry