reklama
Sailor_Moon
Czekamy na Ciebie fasolko
Myniu nie ma możliwości menopauzy u Ciebie nie nie n ie i jeszcze raz nie. S. przyjedzie ostro poserduszujecie i będzie bobaas

Myniu jaka menopauza! Nie dołuj kochana! 30-tka fajny czas, człowiek im starszy tym przystojniejszy
Zresztą jesteśmy wszystkie w podobnym wieku, tak myślę. Ty masz trudniej, nie dlatego że wiek, tylko mąż w delegacji
Ciężko się wpasować.... Trzymam za Nas wszystkie kciuki! 

Mynia_82
Fanka BB :)
No będę lizać, serduszkować i nawet jakby trzeba było mogę paprocią się obżerać. Kot może to pewnie i ja mogę
Ehh, może to dlatego, że mniej więcej za tydzień powinnam mieć @. a przecież wiecie już że ja na tydzień przed @, całą @ i tydzień w okolicy owulacji jestem nieznośna i płaczę. Zostaje mi w cyklu półtora tygodnia bycia normalną... no żaden chłop by tego nie wytrzymał...
A wiecie, że śniły mi się dzisiaj dwa bociany. Wyszłam u siebie na balkon a tam była taka mata bambusowa w rogu, ja ją odchylam a tam dwa bociany, takie w połowie realne w połowie kreskówkowe, i się śmieją, ale nie tak złośliwie tylko tak przyjaźnie...
Sailor_Moon
Myniu a ja miałam dziwaczny sen. Otóż śniło mi się,że mogłam wyczuc jajniki przez brzuszek ( na marginesie to chyba jakiś żart jak ja kulka jestem ) i tak sobie badałam i wniosek był taki,że lewy powiększony i tam była owulacja. 

Mynia_82
No ja to kula
Nie kulka
U mnie to chyba nawet 9 miesiąca ciąży nie będzie widać
die_perle
hahah dobre jestescie...ja nie bede pisac co mi sie sni- bo to jest totalnie nieprzywoite
a props wagi....kurde ja sobie tak teraz mysle ze to straszne jest jak ja teraz waze o 10 kg wiecej niz w 9 miesiacu poprzedniej ciazy!!!!! to jak ja zajde to mnie trzeba bedzie wysiagnikiem przez balkon chyba wciagac;/
a props wagi....kurde ja sobie tak teraz mysle ze to straszne jest jak ja teraz waze o 10 kg wiecej niz w 9 miesiacu poprzedniej ciazy!!!!! to jak ja zajde to mnie trzeba bedzie wysiagnikiem przez balkon chyba wciagac;/
Sailor_Moon
Mnie będzię mąż toczył do szpitala haha
reklama
Mynia_82
no to się boję... :-)