reklama

Staranka od stycznia 2012.

domikcw a co się stało wczoraj? Mam nadzieje, że juz wszystko w porządku z Wami. Ja też jestem ciekawa co z Mgiełką ale jestem pewna, że się odezwie co tam jak tam :tak:. A ja przedwczoraj byłam u Antosia a jejku ale już On duży poważnie Wam mówie, że dziecko, które urodziło się 2 sierpnia wygląda na dziecko, które z całą pewnością wygląda na 3 miesiące. Ale już zaczyna gaworzyć.

reklama
Witam dziewczyny
:-) Wyniki są. Pojedziemy o 16 odebrać. tak na 19 myslę się wyrobimy z tę i z powrotem.
Anke 3mam kciuki za jutrzejsze testowanko. Ja siknęłam dzisiaj (sama nie wiem po co) i oczywiście 1 krecha. Powinnam plamić już na @ a u mnie czysto...:sorry:

Kinguś bo mi został 1 taki samotny teścik i nie chciałam,żeby tak sam leżał w szafce z lekami :-D
A tak naprawdę to wybieram się za kilka dni zrobić prześwietlenie nogi bo ta kostka skręcona dalej boli chociaż opuchlizna zeszła. Mam taki stabilizator ale nie będę go wiecznie nosić. :tak:

Sailor ja miałam skręcenie kostki z odszczepmi jakimiś (cos tam się ukruszyło z kości) i najpierw miałam 3 tygdonie gips potem stabilizator nosiłam jeszcze pół roku a dwa miesiące o kulach... Noszenie stabilizatora dłuższy czas to chyba norma - tzn tak mi się wydawało. A bolenie też może się utrzymywać, ale leć sprawdź to będziesz miała pewność

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry