reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Wydaje mi się po objawach, że owulka mi się przesunęła. No ale w tym przypadku lepiej parę dni później jak za szybko :-p. Dzięki dziewczyny. Zobaczymy jutro czy będę najszcześliwsza na świecie.

Kinga ja to bym sobie nie odpuszczała ale moja druga połówka za morzem a przy nowym mieszkaniu czasem nawet te 200 zł na bilet ciężko wygospodarować... i już sobie odpuściłam wrzesień i w październiku do niego jadę:) Ale nie narzekam:) październik później niż wrzesień ale wcześniej niż np listopad :) więc jeszcze tak najgorzej nie jest :)

reklama
hej laseczki:)
my jakoś się toczymy. wszystko doczytałam a dużo tego było. od wczoraj męczy mnie ból brzucha no i bez nospy się nie obyło. brzuszek rośnie jak szalony!!! już dużo widac ale bardzo się z tego cieszę. robie zakupy dla dzidzi i tak mnie to wciąga! mogłabym siedziec i to przeglądac.
mam ochotę na naleśniki ale kto mi je zrobi?? chętnego nie widac. aaaa no i wczoraj prawie zasłabłam w sklepie. ledwo wyszlam do drzwi. masakra!

za wszystkie testujace i oczekujące na wyniki badań męzów trzymam mocno kciuki:*
a Ty Agnieszka po wizycie chwal się swoim bąbelkiem:)

ciekawe co z Mgielka? dziś ma termin @

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry