reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Anke to kup po drodze jak będziesz wracała z małą od lekarza, bo pewnie dostaniesz jakieś leki dla niej więc będziesz musiała odwiedzić aptekę :) A po terminie @ to test Ci wyjdzie nawet popołudniu. No nie bądź taka i zrób ten test dziś :P Przykro mi, że Oliwka chora, dużo zdrówka dla niej ;)
Noelle kochana dziękuję, ale jakby miał jeszcze urosnąć to bym miała owulację jakoś dopiero teraz a ja mam ciągle mleczny śluz i tempka w górę już od jakiegoś czasu więc to niemożliwe. A nic Ci nie pomaga kochana na mdłości?
Agnieszko i Noelle a czym tak Was mężowie wkurzają? :) Pewnie hormony i gdzieś upust musicie dać :)

Anke Margotka ma racje w tym dniu cyklu test wyjdzie Ci nawet wieczorem

A mój mąż mnie wkurza tym ze ...właściwie to nie wiem po prostu padło na niego ;) ale już go przeprosiłam że taka niedobra dla niego jestem

Cześć Kochane!
Dawno mnie tu nie było, ale stwierdzam, że u Was tak fajnie jest :)
Anke ja miałam OM 17 sierpnia, a juz od ponad tygodnia żyję świadomością, że dzidziulek rośnie. Więc możesz spokojnie robić test nawet popołudniu :)
Margotka twoja tempka obiecująca :)
Trzymam kciuki za Was wszystkie :) i będę zaglądać częściej, bo tu tak fajnie i miło :)

Dzięki dziewczyny ale ja strasznie dużo piję i sikam na przezroczysto:-p już. Także wolę poczekać do jutra. Dam radę, ale jakoś jestem pewna, że znowu nic z tego. A jam Mgiełka odezwała się?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry