reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Noelle biedaku nie długo przejdzie a próbowałaś rzuć skórkę od chleba

wiecie co kobietki na to zeby poprawić jakość plemników i zwiększyć ich liczbę dobra jest wit E ja mojego faszerowałam nią przez dwa miesiące
wkleje wam kawałek ciekawego artykułu :)

Witamina E oferuje jednak Panom coś innego: 1)[FONT=&amp] [/FONT]Poprawia ruchliwość plemników. Jeśli mężczyzna ma za małą liczbę plemników lub są one mniej żywotne niż powinny być to rozwiązaniem jest właśnie witamina E. Przeprowadzono badania w Izraelu i podawano mężczyznom o niskiej ruchliwości plemników 200 IU witaminą E (postać naturalną, osiem grup) przez trzy miesiące. Po testach okazało się odsetek zapłodnień wzrósł o 51%!!!!!!! 2)[FONT=&amp] [/FONT]Poprawia ilość plemników. Jeśli ilość plemników jest zbyt mała, czyli poniżej 20mln podczas wytrysku to zwykle zapłodnienie jest niemożliwe. Przyjmując witaminę E, selen i cynk przez trzy miesiące można zwiększyć produkcję spermy i zostać ojcem. 3)[FONT=&amp] [/FONT]Prosto być mężczyzną, gdy ma się zdrową prostatę. Gorzej, gdy wykryto u kogoś raka prostaty. Okazuje się jednak, że witamina E w połączeniu z selenem chroni przed nowotworem tego narządu a także pomaga w jego leczeniu. Przyjmowaniu witaminy E i selenu nawet od II stadium raka zmniejsza umieralność mężczyzn. Ważne jest przyjmowanie selenu w dawce nie większej niż 400μg ( wyższe dawki są toksyczne) oraz minimum 200 IU witaminy E.

Agnieszka ile tej witaminy dawałaś mężowi? A sama też brałaś bo tam piszą też, że dla kobiet też dobra. A mam jeszcze pytanie o Acard kobitki:) Kiedyś pisałyście:) Ile brać, jaką dawkę i czy mogę dopiero w tym cyklu kiedy będę do S jechała? Tzn mam na myśli to, że np folik biorę cały czas a wiesiołek tylko w tych cyklach kiedy widzę się z S. bo w innych nie ma sensu. Jak jest z Acardem?

hej dziewczyny! gdzie ta cała na czerwono lista ?? ;/;/ Mynia, Sailor, Sihaya, Bzibziok, Agacynda.. ejjj !
teraz brzydka pogoda to wiecie znak zeby z łożka nie wychodzić :DD :)))

&&&&&&&&& dla wszystkich :)

Agnieszka ja biorę magnez i wit b6 oddzielnie to do tego może sobie dołączę jedną witaminkę E dziennie. S juz napisałam, że ma dziś iść do apteki i kupić:)
Królewno jak się czujesz? pokaż brzucholek :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry