• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Dziewczyny dziękuję Wam bardzo, ale jak sobie zobaczycie na moje wcześniejsze wykresy to taka temperatura to norma :) Także proszę mnie tu nie nakręcać bo nic z tego nie będzie :)

reklama
Dziewczyny ja tylko na chwilę, powiedzcie mi proszę, bo chyba nie wiem...na kiedy mam granicę wyższych temperatur ustawić? wczoraj czy przedwczoraj, a może dzisiaj?? Bo tak w sumie to dziwnie, bo skok powinien być po owu...co myślicie?
Wózki super, ale ja sobie upatrzyłam, jakiegoś ze skręcanymi kołami lub skręcaną osią, bo mam problemy z nadgarstkami i będę musiała sobie jakoś pomóc w prowadzeniu pojazdu :-D ale w sumie to już bym mogła oglądać i kupować takie rzeczy...
Pozdrawiam Was wszystkie :*
A i były wczoraj przytulanki i boję się że za późno....trzeba było przedwczoraj :-( użyliśmy tego preesed po raz pierwszy, może pomoże:-)

Ostatnia edycja:
Hejka, ja mam dzisiaj wolne.
Obserwacja cyklu - enpr.pl zobaczcie na mój cykl coś mi się ostatnio pozmieniało z 29-30 dniowych cykli już 3 raz z rzędu wygląda na to że będzie koło 26-27 dni. Macie koncepcję czym może być to spowodowane??zazwyczaj cykle mi się przeciągały do 31-32 dni.

Na cykl może mieć wpływ wiele czynników, m.in odchudzanie, stres, zmiana diety.

Różniczko nie martw się, serduszkowanie dzień przed skokiem to idealny czas. Jeszcze dziś poserduszkujcie :)
A o Acardzie mi któraś dziewczynka powie? (Tu zerkam w stronę Sailor bo ona chyba brała Acard:tak:)
Margotko ja nawet jakbym miała kupę kasy nie kupiłabym takiego drogiego wózka, to jest zwyczajnie zbędne :) Ale rzeczywiście jest śliczny.
Bzibzioku, nie wiem czemu cykl się skrócił ale w sumie to chyba nic złego:) Czasem tak się zdarza. Ja kiedyś miałam cykle 28 dniowe, potem mi się wydłużyły do 30-34 dniowych a potem znowu zeszły do 28-29 dni (i mam nadzieję, że już mi się uregulowały i takie zostaną :-))

reklama
Bzibzioczku jak ja bym chciała mieć tak szybko owulację jak ty kochana:-D najważniejsze żebyś miała odpowiednią długość fazy lutealnej

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry