reklama

Staranka od stycznia 2012.

Dziewczyny dziękuję Wam bardzo, ale jak sobie zobaczycie na moje wcześniejsze wykresy to taka temperatura to norma :) Także proszę mnie tu nie nakręcać bo nic z tego nie będzie :)

reklama
Dziewczyny ja tylko na chwilę, powiedzcie mi proszę, bo chyba nie wiem...na kiedy mam granicę wyższych temperatur ustawić? wczoraj czy przedwczoraj, a może dzisiaj?? Bo tak w sumie to dziwnie, bo skok powinien być po owu...co myślicie?
Wózki super, ale ja sobie upatrzyłam, jakiegoś ze skręcanymi kołami lub skręcaną osią, bo mam problemy z nadgarstkami i będę musiała sobie jakoś pomóc w prowadzeniu pojazdu :-D ale w sumie to już bym mogła oglądać i kupować takie rzeczy...
Pozdrawiam Was wszystkie :*
A i były wczoraj przytulanki i boję się że za późno....trzeba było przedwczoraj :-( użyliśmy tego preesed po raz pierwszy, może pomoże:-)

Ostatnia edycja:
Hejka, ja mam dzisiaj wolne.
Obserwacja cyklu - enpr.pl zobaczcie na mój cykl coś mi się ostatnio pozmieniało z 29-30 dniowych cykli już 3 raz z rzędu wygląda na to że będzie koło 26-27 dni. Macie koncepcję czym może być to spowodowane??zazwyczaj cykle mi się przeciągały do 31-32 dni.

Na cykl może mieć wpływ wiele czynników, m.in odchudzanie, stres, zmiana diety.

Różniczko nie martw się, serduszkowanie dzień przed skokiem to idealny czas. Jeszcze dziś poserduszkujcie :)
A o Acardzie mi któraś dziewczynka powie? (Tu zerkam w stronę Sailor bo ona chyba brała Acard:tak:)
Margotko ja nawet jakbym miała kupę kasy nie kupiłabym takiego drogiego wózka, to jest zwyczajnie zbędne :) Ale rzeczywiście jest śliczny.
Bzibzioku, nie wiem czemu cykl się skrócił ale w sumie to chyba nic złego:) Czasem tak się zdarza. Ja kiedyś miałam cykle 28 dniowe, potem mi się wydłużyły do 30-34 dniowych a potem znowu zeszły do 28-29 dni (i mam nadzieję, że już mi się uregulowały i takie zostaną :-))

reklama
Bzibzioczku jak ja bym chciała mieć tak szybko owulację jak ty kochana:-D najważniejsze żebyś miała odpowiednią długość fazy lutealnej

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry