reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
iphone 456.jpgto był szął na drzewie :)

Fisiulo siedzi za moim biurkiem. Na początku dnia pozwiedzał wszystko, gości przyjmował (koleżanki i kolegów moich, którzy chcieli go zobaczyć - w końcu kot w urzędzie to spora atrakcja :-)) a teraz odpoczywa schowany i udaje, że go nie ma. Moja szefowa nie ma nic przeciwko przyniesieniu kociaka ale przed dyrekcja go raczej ukrywam :tak:
U mnie pracuje 1400 osób więc to nie jest tak, że każdy już wie że z kotem przyszłam:)
Agacynda widziałam Lucy:) Ślicznie wygląda w podróży, taka uśmiechnięta i zrelaksowana :) a z tym ombre... to aż zobaczyłam co to:) Pamietam, że to modne w tym sezonie:) a wiesz co? Ja od dwóch miesięcy chodzę z włosami związanymi w kucyk bo mam mega odrosty (nie miałam kasy na farbowanie) a moje włosy wyglądają właśnie tak ombrowo :) to ja mogłam mówić wszystkim, że to modne a ja związuję pióra:) :confused::cool2:

reklama
Asita najlepsze było jak chcieliśmy użyć tego żelu, a tam 9 aplikatorów max. po 4g a cała tubka ma 40g :-D mąż miał konsternację jak ma nam starczyć taka ilość tych aplikatorów :-D:-D:-D i podsumował - może nie będą nam już potrzebne:biggrin2::biggrin2::biggrin2: Trzeba być dobrej myśli!
Kurcze nie wiem ile taka toksoplazmoza kosztuje...
Kotek śliczny!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry