reklama

Staranka od stycznia 2012.

Hej dziewczynki ;-)

Miałam dziś masę pracy dlatego nie miałam jak pisać. Poza tym mój mąż tak mnie wkur......ł, że myślałam, ze go zabiję i to dosłownie :wściekła/y: Przepraszam, że niczego ne skomentuję, jutro nadrobię ;-) Dobrej i owocnej nocki Wam życzę :-)

reklama
Witam Was!!!
Jak wczoraj miałam urlop to pogoda była beznadziejna, dzisiaj jestem w pracy to świeci piękne słońce tylko jest strasznie zimno rano były 4 stopnie tylko.
A teraz wracając do mojego kalendarza, o który ostatnio pytałam, to dzisiaj zgłupiałam już do reszty Obserwacja cyklu - enpr.pl teraz to już nie wiem czy miałam owulację i czy w ogóle będzie.

ALG super, że wszystko ok :) Gratuluję serduszka :) Wrzuć zdjęcie fasolki :)
Noelle udanego weekendu kochana, odpocznij sobie, górski klimat na pewno dobrze Ci zrobi:)
Czarnooka Tobie również miłego dnia :*
Bzibziok najlepiej będzie jak zmierzysz tempkę jeszcze jutro i pojutrze to będzie wiadomo czy była u Ciebie już owulka czy nie. Wydaje mi się, że już była bo ten skok miałaś znaczny no i ten śluz a ten dzisiejszy spadek to jakieś lekkie zawirowanie, a jutro podkoczy do góry :)

Witam się :) Byłam na morfologii... rączka mnie boli :/ A teraz będę jadła śniadanie :) Wiecie co ja przestałam mierzyć temp w tym cyklu... pomyślałam sobie co ma być to będzie. ALG super, że z maluszkiem wszystko dobrze. Ach i te bijące szybciutko serduszko. Pięknie :)

AAA...no to już rozumiem. Bo ostatnio pisałaś, że znowu nic z tego i że to już 14 cykl, a tak na prawdę to przecież jeszcze nic się da powiedzieć na podstawie tych testów.
No ja zobaczę jak będzie z tą moją temp. jutro i pojutrze jedyny problem polega na tym, że w weekend nie umiem się zbudzić na 6:30 żeby zmierzyć więc zazwyczaj wychodzi mi z 1,5 h później. Co odbije się tym, że znowu nie będę pewna o co tak na prawdę chodzi.

Cześć dziewczynki :-)

U mnie humor już dziś lepiej ale jak mąż wróci z delegacji to mu się dostanie :-D
Siedzę w pracy i na razie mam spokój - ciekawe jak długo ... Dziś przy mierzeniu tempki (na śpiąco hehe) tak się zadziarałam termometrem, że az mnie boli do tej pory :szok:

Noelle baw się dobrze i napisz jak wrócisz jak było :-)

Anke no właśnie jak wynik?????????????????????????????????

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry