reklama

Staranka od stycznia 2012.

ANKE czekamy na ciebie i wynik testu! 000203FA.gif

mgielka2008
ja mam nadzieje że obędzie się bez lekarza&&&&&& 3mam kciuki i najlepsze życzonka dla córeczki z okazji ukończenia 4 lat :happy:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Straszne pustki tu dziś :) Pewnie cisza przed burzą :-D i zaraz się nam tutaj posypią II kreseczki :)

Właśnie przeczytałam na Onecie, że znów jakaś matka zabiła dziecko a drugie próbowała... Brak słów...

A mnie boli podbrzusze chyba... Ale nie wiem od czego... W końcu nie wiem czy miałam tę owulację czy nie... bo niby coś tam mnie jajniki bolały... ale to też może być od dźwigania... No się okaże 10 dni :P

hej laseczki:* u nas jakoś leci. dziś mi mega słabo no ale to ostatio norma:-D
zrobilam naleśniki ze serem i z powidłami ale zjadłabym zapiekankę albo pierogi z grzybami...osz z tymi zachciankami! pododa do bani. zimno jak diabli. leże pod kocami.
byłam na zakupach i obkupiłam moje dziecię:P nie mogę się powstrzymac a maż cieszy się jak głupi

AGNIESZKA gratuluje zdrowej fasoleczki:) a powozy dla dzidzi bardzo ładne:)
SAILOR dobrze że wyniki męża ok:) teraz do dzieła;
AGACYNDA wypoczęta i zrelaksowana po urlopie?? jak @??
MGIELKA powodzenia! oby się obyło bez konsultacji lekarza.
ALG gratuluje zdrowej kruszynki:)
NOELLE udanego wyjazdu:*
PIANKA, SIHAYA DIE PERLE a Was co wcieło??
MYNIA a Fiśkowi się podobało w pracy??

idę chyba zrobic sobie popcorn:P

Witam :)

Anke jaki wynik tylko nam nie pisz że nie zrobiłaś :))

a ja właśnie zjadłam obiad i co jest dziwne nawet dobrze się po nim czuję:) byłam dzisiaj u dziewczyn w mojej starej pracy na pogaduchach i była tak moja znajoma z 6-cio miesięczną córeczką sama słodycz i ten bez zębny uśmiech :-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry