• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
hej dziewczyny

sory że się nie odzywałam ale dużo miałam pracy co się odbiło niestety na mnie i wczoraj wylądowałam w szpitalu z plamieniami. Strachu było co nie miara ale okazało się że bąbel rośnie, serduszko bije niestety powstał krwiaczek:-( Dostałam dupka i nospe, nakaz leżenia i zero seksu:-(jestem dobrej myśli i grzecznie odpoczwam

Pozdrawiam Was cieplutko

Zonqa dobrze, że w porę trafiłaś do szpitala! Trzymam kciuki! Odpoczywaj!
Galadriela ale Ty masz króciutkie te cykle, chyba że ten miałaś tylko taki?
Agacynda a może okres też przez nerwy Ci się rozregulował ? (chodzi mi np. o ten cholerny egzamin) Mi stresy wpływają niestety na długość cykli...

Ja się rozchorowałam :-( od dwóch dni mam gorączkę i się napycham jakimiś przeziebineksami, ale nic nie pomaga na razie:szok: więc z tego cyklu nici...jak się nie wykuruje, to w poniedziałek będę musiała iść do lekarza po mocniejsze tabsy :-(
Pozdrawiam Was dziewczyny i życzę udanego (owocnego) weekendu!

Cześć dziewczynki :-)

Różniczko dużo zdrówka - teraz niestety okres chorób się zaczął, trzeba na siebie uważać ;-)

Galadriela ja też kawusię popijam :-)

Dziewczyny tak się zastanawiam czy iść dziś na monitoring mam 12dc czy może lepiej w poniedziałek 14dc, nie mam zbytnio kasy na szaleństwa - co radzicie?????????????

witam:* ale tu cisza od wczoraj. dziewczyny wywiało. ja jakiegoś lenia mam. głowa boli a tu cały dom do posprzątania. nie chce mi sie:P mam ochotę na pizze z sosem czosnkowym. :szok: to juz przesada żeby z rańca takie zachcianki były!

ZONQA uważaj na siebie i maleństwo! czas odpocząc a praca nie zajac. nie zwieje. buziaki dla Was:*
ANKE a Ty gdzie z tym testem??
AGACYNDA no najważniejsze że zadowolona z wyjazdu. trzymam kciuki, zeby te perły pomogły na Twoje dolegliwości.

tak się zastanawiam że było tu tyle kobietek i jak zaszły w ciążę to się nie odzywaja. oczywiście mamy wyjatki:) ale czasem to mogłyby coś naskrobac bo człowiek mysli co się dzieje z nimi. Czarni się dawno też nie odzywała.

różniczko zdrowia! Mnie też rozłożyło, nawet temp nie mierzę, bo po co mam skok mieć na początku cyklu! :P Ale u Ciebie mimo wszystko może coś być na rzeczy :) Pięknie to wygląda :)
isis ja bym poszła, wiem, że to są koszty, ale w poniedziałek to już może być po ptakach...
galadriela trzymam mocno za ten cykl! Oby był owocny :)
zonqa wszystkiego dobrego! Oszczędzaj się :)

oj teraz bardzo zwolnie tempo więc teraz i ja częściej będę do Was zaglądać

Od wczoraj leżę plackiem w łóżku wychodzę tylko do kibelka bo w domu mi zabronli chodzić po schodach do kuchni bo to za duży wysiłek

W środę mam wizytę u swojego gina zobaczymy co powie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry