reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
hej dziewczyny

sory że się nie odzywałam ale dużo miałam pracy co się odbiło niestety na mnie i wczoraj wylądowałam w szpitalu z plamieniami. Strachu było co nie miara ale okazało się że bąbel rośnie, serduszko bije niestety powstał krwiaczek:-( Dostałam dupka i nospe, nakaz leżenia i zero seksu:-(jestem dobrej myśli i grzecznie odpoczwam

Pozdrawiam Was cieplutko

Zonqa dobrze, że w porę trafiłaś do szpitala! Trzymam kciuki! Odpoczywaj!
Galadriela ale Ty masz króciutkie te cykle, chyba że ten miałaś tylko taki?
Agacynda a może okres też przez nerwy Ci się rozregulował ? (chodzi mi np. o ten cholerny egzamin) Mi stresy wpływają niestety na długość cykli...

Ja się rozchorowałam :-( od dwóch dni mam gorączkę i się napycham jakimiś przeziebineksami, ale nic nie pomaga na razie:szok: więc z tego cyklu nici...jak się nie wykuruje, to w poniedziałek będę musiała iść do lekarza po mocniejsze tabsy :-(
Pozdrawiam Was dziewczyny i życzę udanego (owocnego) weekendu!

Cześć dziewczynki :-)

Różniczko dużo zdrówka - teraz niestety okres chorób się zaczął, trzeba na siebie uważać ;-)

Galadriela ja też kawusię popijam :-)

Dziewczyny tak się zastanawiam czy iść dziś na monitoring mam 12dc czy może lepiej w poniedziałek 14dc, nie mam zbytnio kasy na szaleństwa - co radzicie?????????????

witam:* ale tu cisza od wczoraj. dziewczyny wywiało. ja jakiegoś lenia mam. głowa boli a tu cały dom do posprzątania. nie chce mi sie:P mam ochotę na pizze z sosem czosnkowym. :szok: to juz przesada żeby z rańca takie zachcianki były!

ZONQA uważaj na siebie i maleństwo! czas odpocząc a praca nie zajac. nie zwieje. buziaki dla Was:*
ANKE a Ty gdzie z tym testem??
AGACYNDA no najważniejsze że zadowolona z wyjazdu. trzymam kciuki, zeby te perły pomogły na Twoje dolegliwości.

tak się zastanawiam że było tu tyle kobietek i jak zaszły w ciążę to się nie odzywaja. oczywiście mamy wyjatki:) ale czasem to mogłyby coś naskrobac bo człowiek mysli co się dzieje z nimi. Czarni się dawno też nie odzywała.

różniczko zdrowia! Mnie też rozłożyło, nawet temp nie mierzę, bo po co mam skok mieć na początku cyklu! :P Ale u Ciebie mimo wszystko może coś być na rzeczy :) Pięknie to wygląda :)
isis ja bym poszła, wiem, że to są koszty, ale w poniedziałek to już może być po ptakach...
galadriela trzymam mocno za ten cykl! Oby był owocny :)
zonqa wszystkiego dobrego! Oszczędzaj się :)

oj teraz bardzo zwolnie tempo więc teraz i ja częściej będę do Was zaglądać

Od wczoraj leżę plackiem w łóżku wychodzę tylko do kibelka bo w domu mi zabronli chodzić po schodach do kuchni bo to za duży wysiłek

W środę mam wizytę u swojego gina zobaczymy co powie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry