reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Ficaria no byłam w końcu na monitoringu, jeden pęcherzyk mam 21mm, a drugi 8mm, owulkę przewiduje na pn/wt, we wtorek mam iść znowu to będzie 15dc ;-) Ale zdziwił mnie, bo powiedział żeby serduszkować dopiero od poniedziałku :confused:

Agacynda ja nie pomogę, dziś nie gotowałam, zamówiliśmy chińskie żarcie :-)

Aaaaaaaaaaaaaa już wiem czemu tak kazał, bo ja bym chłopca chciała i wspominałam mu na początku wizyty :-) W sumie to nieważne co byle by w końcu było i było zdrowe - to najważniejsze ;-)
A powiedzcie w końcu jak to jest, myśmy nie serduszkowali już od tygodnia (mąż w delegacji był), dać sobie spokoj dziś i jutro i w pn, wr, śr czy np. dziś można, jutro nie, w pn znowu itd.???? Czy jak za długa przerwa w serduszkowaniu to plemniki ne będą za leniwe??? :-D
A orientujecie się jak to z tymi pęcherzykami jest tzn. ile powinien mieć mm żeby pęknąć???

Ostatnia edycja:
No mój już ma 21mm :szok: Czyli w pn bedzie miał 24-25mm i może pęknąć. Czyli co dziś powinnam pobudzić produkcję plemników, bo tydzień bez serduszkowania to się chyba za bardzo zastały? :-D

Hej:)

Ja wczoraj popołudniu i dziś miałam mega pracowity dzień, zakupy sprzątanie i takie tam :)

Zonqa to się pewnie nieźle wystraszylas.odpoczywaj teraz i dbaj o siebie, dużo zdrówka.
różniczko dla Ciebie również dużo zdrówka, kuruj się tam :)
Anke gdzie Ty jesteś z tym testem? Nie ładnie tak nie chwalić się dwoma kreskami :)
Sailor a Ty gdzie się podziewasz od wczoraj?

Buziaki dla reszty:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry