reklama

Staranka od stycznia 2012.

Domik po urlopie jestem średnio wypoczęta ale zadowolona bo była super atmosfera !! :-) A @ nie ma jeszcze... za dwa dni kończę duphaston i wtedy się pojawi małpa, bo już czuję że brzuszek mnie boli.
Dzisiaj zaaplikowałam sobie perłę księżniczki, muszę ją trzymać w środku 3 dni, 3 dni przerwy i tak 6 razy :)

reklama
Anke gdzie jesteś???

Jeju dziewczyny co tu tak cicho?
ja rozumiem, że temperatura na zewnątrz sprzyja siedzeniu pod kocykiem z herbatką i książeczką no ale weźcie... :)

W ogóle dziwnie się czuję z tą perełką...Nagle wszystko mnie boli, ale dzwoniłam do tej Pani co się w tym specjalizuje i powiedziała, że tak ma być przy moich dolegliwościach... :confused2:

Ficaria to dlatego, że mam torbiel na jajniku, nadżerkę i to w celu wyleczenia. a oprócz tego, wyregulowanie okresu... no i pomaga ponoć w zajściu w ciążę.

Też mam nadżerkę od wiek wieków. Zaproponowali mi jakieś wymrażania i wypalania, ale co tam boje się :P Nic się z nią nie dzieje to nie będę ruszać. Miałam tez torbiel w ubiegłym roku... Pani doktor ostatnio powiedziała mi, ze torbiele robią się wtedy, gdy gospodarka hormonalna jest rozregulowana i jajeczka nie pękają. Mam hiperprolaktynemię czynnościową, więc zapewne to przyczyna. A skąd u Ciebie?

Kochana ja mam nadżerkę od kiedy zaczęłam do gina chodzić... I żaden nigdy mi nie zaproponował wymrażania bo kobiety przed 1 ciążą nie powinny tego robić..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry