reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Sailor ja biorę cały czas bez przerwy acard:tak: nic mi lekarz nie mówił żeby odstawiać w czasie @
Mynia 75 mg (najniższa dawka) i najlepiej rano i w sumie ja biorę cały czas (od września) i dzięki temu nie mam też kołatania serca (nieregularnego bicia) - przynajmniej tak myślę, że od tego

Dziękuję dziewczyny i obyście miały rację! Trzymajcie kciuki!
A też mnie zastanawiało czy jest sens kupowania takich drogich wózków...ale niestety się nie znam :-D

Dziewczyny ja byłam w szoku jak mąż pokazał mi kartki z tego badania. Tam było 3 wielkie strony część daneych muszę jeszcze rozszyfrować i na końcu zdjęcie plemniczków pod mikroskopem :-D haha

to zakupię :)
Dziś jadę do rodziców, jutro do urzędu wymeldować się od rodziców a w poniedziałek zamelduję się w nowym mieszkanku:)
Dziś Figielek ze mną w pracy :)
A i będę malować włosy i do fryzjera pójdę, ale nie będzie to jakieś spektakularne cięcie :)

reklama
Cześć Dziewoje :)

Aga super wózki, ja wolę styl trochę nowocześniejszy...

Bzibziok a może przez wyjazdy Ci się tak cykl zmienił?

Królewno no widać musisz na Nas jeszcze trochę poczekać.

Myniu a w pracy nie mają nic przeciwko, że Fiśka przyniosłaś? wg Lusia z nami w aucie nad morze jechała... w tamtą stronę 6 godzin przespała a w tą tylko 3... u mnie na rękach :D

A ja jadę zaraz odebrać moje perły :D :D wiecie, że one są wielkości takiej dużej perełki? jaja... ja myślałam, że prędzej orzech włoski. no i dzisiaj przygotowuję imprezkę bo brat ma 24 urodziny :d impreza w stylu ''imieniny u Cioci'' hahahaa

Ja włosy robiłam na koniec sierpnia i mam teraz te modne ''ombre''...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry