reklama

Staranka od stycznia 2012.

no ta wersja z fotelikiem też mi sie nie podoba , ale przecież nie musiała bym zakadac fotelika , muszę z mężem pogadać he najchętniej to bym już kupiła ,ale to za wcześnie jeszcze

reklama
Królewno jeszcze nie ma brzucholka? E tam... ja się tak nie bawię. Tu dziewczyny już w 6-8 tygodniu mają brzucholki zwłaszcza przy drugiej dzidzi, dlatego myślałam, że i Ty już wyhodowałaś :)
Agnieszka to jest wózek, który i ja sobie upatrzyłam:) więc chyba nie musze mówić czy mi się podoba :)

Kinguś cieszę się z @ a najbardziej z tego,że nie plamiłam w tym cyklu przed @ :szok: po po prostu wczoraj wieczorem już kapało. zaznaczyłam @ od dzisiaj bo gdzieś czytałam,że jak @ pojawi się po g 17 to zaznacza się pierwszy dzień krwawienia następnego dnia :-)

Mam wielki słój z domowymi powidłami śliwkowymi. Zastanawiam się co z nimi zrobić...może naleśników zrobię...:-D

Co do witaminz amierzam kupić dzisiaj
selen + wit E
cynk
wit b6

Kinguś cieszę się z @ a najbardziej z tego,że nie plamiłam w tym cyklu przed @ :szok: po po prostu wczoraj wieczorem już kapało. zaznaczyłam @ od dzisiaj bo gdzieś czytałam,że jak @ pojawi się po g 17 to zaznacza się pierwszy dzień krwawienia następnego dnia :-)

Mam wielki słój z domowymi powidłami śliwkowymi. Zastanawiam się co z nimi zrobić...może naleśników zrobię...:-D

Co do witaminz amierzam kupić dzisiaj
selen + wit E
cynk
wit b6

uwielbiam powidła śliwkowe :) a najlepiej z goframi

i ten też jet fajny
WÓZEK 3w1 IMPLAST BOLDER SD ECOLINE MEGA GRATISY (2624578992) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

dziewczyny do mnie to chyba dopiero teraz dotarło ze się udalo mimo tego mojego brzuszka , dopiero teraz zaczynam sie cieszyć tak na prawdę

Margotko ja Ci chciałam tylko powiedzieć,że moja znajoma robiła monitoring cyklu i lek jej powiedział,że pęcherzyki są liczne małe i nic się już z tego nie wykluje. Dobitnie jej powiedział,że owulacji nie będzie a potem okazało się,że chyba jakieś jajeczko się wkurzyło na te słowa i zaszła haha w tym samym cyklu :-D

Ja też sie upieram przy tym że u Margotki coś się dzieje :-)
moja znajoma też sie upierała ze nie jest w ciąży bo przecież starają sie rok i ma PCOS , a niedawno sie okazało że jest w 6 tc ciąży :P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry