reklama

Staranka od stycznia 2012.

Agnieszka super:) Szkoda, że nie masz zdjęcia ale może następnym razem się uda i nam pokażesz małego Agnieszka :)
Sailor kamień z serca:) teraz na pewno się uda, bo skoro już wiecie, że wszystko w porządku to nie ma teraz wymówek:) Dzidzia ma być i już :)

reklama
Margotko wątpię, że u mnie było po owulacji bo to dopiero 11dc, podejrzewam, że to przez to, że bierze mnie grypa, a wczoraj wzięłam polopirynę i budziłam się w nocy także, temperatura może być zaburzona
Margotko ale Ci tempka górę poszybowała, oby tak już została :-D

Asita kochana u mnie nie było owulacji... Ta temperatura to nie wiem co to ma być, ale u mnie zazwyczaj tak rośnie w tych dniach cyklu i nic to nie oznacza.
A co do Twojej owulki to widzę, że masz na dziś granicę zaznaczoną przewidywanej owulacji więc mogła Ci się jeden dzień przesunąć :)

Dzięki dziewczyny za 3mane kciuki :-) badania wyszły ok ale mogłyby być ciut lepsze. P. dr poleciła branie witamin bo często ich naszym mężom i nie tylko brakuje. Właśnie szukam dla niego czegoś fajnego.:tak:

Margotko zaznaczyłam granicę, bo tak mi ovufriend wskazał przewidywaną owulację, że od dziś, ale ja zawsze miałam później tylko zaznaczyłam, tak żeby mieć orientacje, ale po za tym to w ogóle mnie jajniki nie bolały a nic nic to wątpię, żeby była owulacja.

Sailor super ze wyniki ok :)

A ja właśnie wróciłam z zakupów, i tak przechodziłam koło sklepu dziecięcego i dobrze ze był zamknięty :P bo pewnie już bym coś kupiła, a to jeszcze za wcześnie

Anke i jak test?

Margotko kochana a Ty na pewno ni miałaś owu w tym cyklu ? Bo ta Twoja temperatura strasznie daje do myślenia
tak sie zastanawiam czy przy cyklu bezowulacyjnym wykres nie powinien być płaski tzn na jednym poziomie

Agnieszko byłam na USG w 16dc i były bardzo małe pęcherzyki, największy miał 9mm i dr mówił, że nie ma szans, że w tym cyklu urosną a nawet jakby miały urosnąć to nie miałabym prędko owulacji. W zeszłym cyklu też nie miałam owulacji a temperatura też mi poszła w górę. Też myślałam, że jak nie ma owulacji to wykres powinien być prawie na jednym poziomie bez widocznych wzrostów, ale Mynia ostatnio mi pisała, że wcale nie musi tak być.
A co do rzeczy dla maluszka to jeszcze zdążysz nakupować full :) Jak się dziś czujesz?

Ogłaszam, że dzisiaj nie zrobiłam testu, gdyż wczoraj bardzo późno wróciliśmy i nie zdążyłam kupić. Także jutro z samego rana zrobię i napiszę. Oliwcia chora mam dzisiaj pół dnia urlopu i do lekarza jesteśmy umówione :-(.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry