Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
margotko mam same 2gie zmiany na dodatek małż ma jakąś infekcję gardła i dopiero dzisiaj wysłałam na siłę do lekarza. Najgorzej że i mnie zaczyna brać ale łykam coś na przeziębienie to może rozejdzie się po kościach jutro mam wolne to trochę posiedzę,
witam
ja właśnie wróciłam z Bydgoszczy byłam z mała założyć jej holter a jutro jadę go zdjąć, mala prawie cła drogę spała a ja jakoś dojechałam bo ostatnio coś nie mogę samochodem jeździć bo róznie to się kończy he
No i złapałam jakiegoś wirusa mam straszy katar kicham ale gorączki na szczęście nie ma
Sailor oj bidulko, lepiej żebyś się nie rozchorowała... Wcinaj dużo czosnku i pij ciepłą herbatkę z miodem i cytrynką Aga a Twoja malutka ma problemy z serduszkiem? I Ty też się tam kuruj żebyś się nie rozchorowała. Co do testu to nie będę robiła, bo nie ma sensu
Margotko moja mala ma strunę rzekomą i bloki przedsionkowo komorowe I stopnia i to nie wymaga leczenia a le musi być sprawdzane czy się nie pogłębia mam nadzieje ze nie
A ja sie dzisiaj czuje tak jak bym w głowę czymś ciężkim dostała
Tak patrze Margotko na Twój wykres to jest taki typowo fasolkowy
Oj bidulka ta Twoja Dominisia, ale mam nadzieję że nic się jej nie będzie już pogłębiało.
Aguś a może ta Twoja głowa to przez ciśnienie? Może masz za niskie?
Aga pewnie mi się tylko @ przesunie i tyle z tego będzie Jakoś dziwnie spokojna jestem, nie nakręcam się. Jestem już gotowa na laparo i w sumie to już nie mogę się @ doczekać bo już bym chciała mieć to za sobą