reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
margotko mam same 2gie zmiany na dodatek małż ma jakąś infekcję gardła i dopiero dzisiaj wysłałam na siłę do lekarza. Najgorzej że i mnie zaczyna brać ale łykam coś na przeziębienie to może rozejdzie się po kościach :tak: jutro mam wolne to trochę posiedzę, :-D

witam :)
ja właśnie wróciłam z Bydgoszczy byłam z mała założyć jej holter a jutro jadę go zdjąć, mala prawie cła drogę spała a ja jakoś dojechałam bo ostatnio coś nie mogę samochodem jeździć bo róznie to się kończy he :)

No i złapałam jakiegoś wirusa mam straszy katar kicham ale gorączki na szczęście nie ma

Margotko cz Ty będziesz testować?

Sailor oj bidulko, lepiej żebyś się nie rozchorowała... Wcinaj dużo czosnku i pij ciepłą herbatkę z miodem i cytrynką :)
Aga a Twoja malutka ma problemy z serduszkiem? I Ty też się tam kuruj żebyś się nie rozchorowała. Co do testu to nie będę robiła, bo nie ma sensu :)

Margotko moja mala ma strunę rzekomą i bloki przedsionkowo komorowe I stopnia i to nie wymaga leczenia a le musi być sprawdzane czy się nie pogłębia mam nadzieje ze nie
A ja sie dzisiaj czuje tak jak bym w głowę czymś ciężkim dostała

Tak patrze Margotko na Twój wykres to jest taki typowo fasolkowy :P

Oj bidulka ta Twoja Dominisia, ale mam nadzieję że nic się jej nie będzie już pogłębiało.
Aguś a może ta Twoja głowa to przez ciśnienie? Może masz za niskie?

reklama
Aga pewnie mi się tylko @ przesunie i tyle z tego będzie :) Jakoś dziwnie spokojna jestem, nie nakręcam się. Jestem już gotowa na laparo i w sumie to już nie mogę się @ doczekać bo już bym chciała mieć to za sobą :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry