Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ehh mi też się nic nie chce... Ale jakoś w sumie mi szybko czas dzisiaj leci.
Chcę już do domu, mimo że czeka mnie tam sprzątanie:/ Ale będe miała spokój bo mężuś wraca późno dziś. Asita a jakie pazurki sobie robisz?;-)
No właśnie nie wiem ale moja kumpela zawsze wymyśli jakieś fajne tylko zastanawiam się czy kolor czy francuski???? i nie wiem obecnie mam żółte nazwane przeze mnie "ostatni powiew lata" to może teraz frencz
ogólnie to robię żele bo mam słabe paznokcie :-(
Ja też mam słabe, ale u mnie się ani żel ani akryl nie chcą niestety trzymać Ale odkryłam cudo: lakier hybrydowy Robiłam go sobie poraz pierwszy jak jechałam na urlop i wytrzymał całe 3 tygodnie u rąk a u stópek dłużej
Pochwal się paznokciami Asitka
Isis, dzięki Ależ mi ślinianki pracują
Ja kiedyś sama robiłam pazurki żelowe Ale szybko mi się znudziło
I kupiłam taka odzywkę po której bardzo mi się wzmocniły i w sumie teraz nie potrzebuję nic kombinować
Właśnie zakupiłam bilecik na samolot
No to super Myniu na pewno Twój luby się cieszy, że nie długo go odwiedzisz Margotko pochwalę się na pewno jak wrócę do domciu
Jeszcze tylko 25 min pracy i do domku a o 16:30 na pazurki :-):-):-)
Ja kiedyś pracowałam w salonie kosmetycznym i robiłam pazurki, do tej pory robię sobie sama tzn. nakładam żel, czasem jak mi się złamie to przedłużę ale tylko żelem, nie naklejam tipsów ;-) No i koleżankom robię też pazurki.
Ja do 17.00 dziś muszę w pracy siedziec, a tak mi się nie chce, wypiłam dwie kawy i dalej spać mi się chce ...