reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Myniu proszę bardzo :-)

orzechy-brazylijskie-w-czekoladzie.jpg

Ehh mi też się nic nie chce... Ale jakoś w sumie mi szybko czas dzisiaj leci.
Chcę już do domu, mimo że czeka mnie tam sprzątanie:/ Ale będe miała spokój bo mężuś wraca późno dziś.
Asita a jakie pazurki sobie robisz?;-)

No właśnie nie wiem :confused: ale moja kumpela zawsze wymyśli jakieś fajne tylko zastanawiam się czy kolor czy francuski???? i nie wiem obecnie mam żółte nazwane przeze mnie "ostatni powiew lata" to może teraz frencz :-p
ogólnie to robię żele bo mam słabe paznokcie :-(

Ja też mam słabe, ale u mnie się ani żel ani akryl nie chcą niestety trzymać :( Ale odkryłam cudo: lakier hybrydowy :) Robiłam go sobie poraz pierwszy jak jechałam na urlop i wytrzymał całe 3 tygodnie u rąk a u stópek dłużej :)
Pochwal się paznokciami Asitka :)

Isis, dzięki :) Ależ mi ślinianki pracują :)
Ja kiedyś sama robiłam pazurki żelowe:) Ale szybko mi się znudziło:P
I kupiłam taka odzywkę po której bardzo mi się wzmocniły i w sumie teraz nie potrzebuję nic kombinować :)
Właśnie zakupiłam bilecik na samolot :)

No to super Myniu :-D na pewno Twój luby się cieszy, że nie długo go odwiedzisz :-D:-D:-D
Margotko pochwalę się na pewno jak wrócę do domciu :tak:
Jeszcze tylko 25 min pracy i do domku a o 16:30 na pazurki :-):-):-)

reklama
Asita koniecznie pochwal się pazurkami ;-)

Ja kiedyś pracowałam w salonie kosmetycznym i robiłam pazurki, do tej pory robię sobie sama tzn. nakładam żel, czasem jak mi się złamie to przedłużę ale tylko żelem, nie naklejam tipsów ;-) No i koleżankom robię też pazurki.

Ja do 17.00 dziś muszę w pracy siedziec, a tak mi się nie chce, wypiłam dwie kawy i dalej spać mi się chce ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry