reklama

Staranka od stycznia 2012.

Ja też Asita robię pazurki... właśnie się na czwartek zapisałam... ostatnio robię francuski ale całe wakacje miałam kolorowe. na stopach mam pomarańczowe :-)

reklama
Ja za pół godzinki uciekam :)
Jeszcze miesiąc muszę czekać na wyjazd ale już nie tak źle:) w październiku będzie nasz tak na prawdę 4 cykl starań, chociaż staramy się od grudnia, ale w tym czasie były tylko 3 realne szanse...

Jak wrócę do domu jakaś bieliznę fajną sobie zamówię:)
Cała kasa ostatnio idzie na mieszkanie... i nagle się zorientowałam, że wszystkie fajne biustonosze zrobiły się niefajne :)

Ja już Wam kiedyś pisałam, że ja kupuje staniczki zgodnie z zasadami brafitingu i nie w każdym sklepie można dostać taka pełną poprawna rozmiarówkę :) Ale rozwodzić nad idealnym doborem stanika mogłabym się godzinami i chwalić jego zalety:) mmmmmmmmmmmmmm... tylko droga taka idealnie dobrana bielizna:)
Uciekam do domciu :) A jak coś wybiorę na pewno się pochwalę :)

Hej. Dzięki dziewczyny za wsparcie, ale trudno się mowi i idzie się dalej jak to mówią. Ale muszę się Wam pochwalić że już troszkę schudłam i czuję się lepiej. Myniu super, że już bilecik zakupiony i trzymam kciuki żebyście trafili w dziesiątkę. A właśnie Ty chyba mówiłam, że masz duży biust? Jak się nie mylę. Bo ja niestety też mam ten problem jakiej firmy sobie zamawiasz biustonosze?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry