reklama

Staranka od stycznia 2012.

Dziewczyny ja dopiero do domku dotarałam, jestem padnięta. Mąż w delegacji buuuuuuuu ale jutro wraca. Strasznie mnie prawy jajnik kłuje ale to poprostu mega, brzucha dotknąć nie mogę - masakra jakaś :wściekła/y:

Asita śliczne pazurki, bardzo lubię czarnego frencha ;-)

Ja też noszę biustonosze 75 C (cały czas mam fazę na powiększenie biustu :-D) Muszę się wybrać do takiego sklepu z bielizną w tych rozmiarach co Mynia pisze :-)

reklama
isis koniecznie:) Moja koleżanka naprawdę na każdym kroku mówiła o tym jaki to ona ma mały biust a jak ją zaciągnęłam do sklepu i Pani dała jej zamiast staniczka 75A staniczek 60D albo E (nie pamiętam) to stała potem u mnie w domu przed lustrem cały czas i mówiła "ja jednak nie mam takich małych piersi" :-D Ale nie wazne czy duże czy małe:) Ważne, że nasze:) i musimy o nie dbać :) a brafitting nie tylo na wygląd dobrze robi ale i na zdrowie :) aha i jędrnośc poprawia :)

Myniu dobrze, że napisałaś o tych biustonoszach i rozmiarach, bo już kiedyś miałam się wybrać po taki ale olałam sprawę :-) Teraz na pewno już pójdę kupić. Ja się codziennie wieczorem smaruję serum do biustu z Bielendy Sexy Look i powiem Wam, ze po miesiącu sa już efekty, biust jest o wiele jędrniejszy :-) Na opakowaniu pisze, że serum jest też "niby" powiększjące ale ja w bajki nie wierzę ale ujędrnia fajnie - to mogę z czystym sumieniem polecić ;-)

Też się nim smaruję Isis :)
I też widzę efekty:) ale stanik i tak zdziałał więcej :) Kiedyś miałam pieprzyk tuż pod piersią (i nie miałam jakichś mocno niejędrnych piersi, wiadomo, że nie były takie jak te mniejsze:) ale no takie normalne były:-)) a po 2 miesiącach noszenia dobrego stanika skóra na dole piersi tak się wzmocniła i te więzadła w niej czy jak to sie nazywa tak się jakoś naprawiły, że pieprzyk teraz jest w połowie drogi między dołem piersi a brodawką :)

No ja też ciekawa jestem jakie czary mary będzie Ci robił, więc daj znać koniecznie ;-)

Ja się żegnam dziewuszki, uciekam spać, bo o 5.30 muszę wstać. Dobrej i owocnej nocki życzę :-)

Ja tez jestem przykładem źle dobranego stanika! Całe życie nosiłam B i narzekałam, że nic tam nie mam... Po zaliczeniu kliniki stanika okazało się, że mam E i teraz się nacieszyć nie mogę, bo po pół roku wygarniania zaczełam mieć prawdziwy biust, który znajdował się na plecach! :P

Ja tez jestem przykładem źle dobranego stanika! Całe życie nosiłam B i narzekałam, że nic tam nie mam... Po zaliczeniu kliniki stanika okazało się, że mam E i teraz się nacieszyć nie mogę, bo po pół roku wygarniania zaczełam mieć prawdziwy biust, który znajdował się na plecach! :P
:) dlatego nie warto na początku kupować wielu staników bo rozmiar się często zmienia :)
Dobranoc dziewuszki :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry