reklama

Staranka od stycznia 2012.

Hej hej :)
Agacynda daj znać jak u lekarza, co mówil itd :)
Czarnooka jak badania męża? Gdzie zniknęłaś?
Asita mi też się nie chce dziś nic robić i wydaje mi się ciągle, że jest czwartek a tu niestety dopiero środa, buuu

reklama
Myniu u mnie humorek ok :) Ale nie chce mi się strasznie w pracy siedzieć :P Szkoda, że dzis nie czwartek :) A Ty kochana nie znalazłaś żadnej bielizny? I jak dziś u Ciebie z humorem? :)

Agacynda gratuluję że @ przyszła! Perła działa cuda widzę :) a gdzie ty tego chińskiego lekarza znalazłaś?
Margotka ja tam myślę, że zawsze jest nadzieja, ale rozumiem Cię, że nie wierzysz, że mogło się udać! Mam to samo! W tamtym cyklu myślałam, że się udało i nic z tego...a w tym nawet nie chcę się nakręcać...bo po co? Tak więc trzymam kciuki, żebyś się myliła :-D i była owu, a jej potwierdzeniem była ciąża :tak:
Sailor nie wiem czy mi odpisałaś na pytanie o te specyfiki dla Twojego męża...chyba że coś przeoczyłam :tak:
Mynia to trzymam kciuki za owocny wyjazd :tak:ja też szukam jakiejś fajnej bielizny i nic mi się nie podoba ostatnio :-(kurcze może ja też noszę zły rozmiar....hmmm muszę się chyba podszkolić :-D Dziękuję za linki!

Myślałam, że Was nie nadrobię, a nawet nie było tak źle! Nie miałam internetu przez 2 dni :-( ale za to trochę odpoczęłam, bo dostałam w poniedziałek zwolnienie na cały tydzień ;-)
Pozdrawiam i miłego dnia życzę!

Margotko ja mam humorek podejrzanie dobry :) A staniczka nie wybrałam, ale jadę dziś do sklepu internetowego:) Póki co wczoraj przypomniałam sobie, że miałam przecież jeszcze dwa fajne staniczki i wygrzebałam je z jakiegoś kartonu ukrytego na dnia szafy i jeszcze nie rozpakowanego :) Więc na razie mam w czym chodzić :P Ale dziś chyba wybiorę się do sklepu stacjonarnego:) Może coś tam dla mnie będą mieli fajnego :)
Róźniczka na 80% masz źle dobrany stanik, bo własnie tyle kobiet w Polsce ma źle dobrany rozmiar. Ja naprawdę z całego serca polecam brafitting:)

Miało być, że jadę do sklepu stacjonarnego:) nie internetowego :rofl2:

Ostatnia edycja:
Różniczko gdzieś tam wstecz pisałam,że znalazłam osobno :-) zamiast salfazinu bo u nas nie ma :tak: tylko ja nie wiem czemu po tych witaminach mój facet cały czas chodzi nakręcony :-D
A tak w ogóle to dzisiaj już z mężem obydwoje zasmarkańce jesteśmy :-D

Asitko zazdroszczę pazurków :-) pięknę

Agacyndo koniecznie napisz jak wizyta

Ja 18 października idę na mszę uzdrawiającą. Przyjeżdża jakiś duchowny. Już 5 moich koleżanek zaszło po tej mszy a z tego 3 leczyły się od lat :szok:
Myniu cieszę się że bilecik kupiłas teraz odliczamy ;-)

reklama
Cześć dziewczyny, wracam po wrześniowych wakacjach :) Wypad udany chociaż ja trochę w stresie byłam bo brzuch mnie mocno bolał ale wczoraj poleciałam prywatnie na wizytę i wszystko gra, dzidzia zdrowa ma prawie 5 cm:-DUSG było super nawet paluszki można było zliczyć:tak:
Asitka paznokietki wyszły jak talala, szczerze zazdroszczę bo ja krótkie noszę-jak mam dłuższe to małą zawsze zadrapię :/
Myniu gratuluję zakupu biletu, można powiedzieć że już jedną nogą jesteś u S ;-)
Niestety nie nadrobię zaległości także wszystkie Was dziewczyny ściskam, przesyłam fluidki &&&&&&&&&&&&&& i teraz powinnam być na bieżąco :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry