reklama

Staranka od stycznia 2012.

a więc obiecałam to wstawiam :-)
moje stare paznokcie: "ostatni powiew lata"
stare.jpg

moje nowe paznokcie : "początek złotej jesieni"
nowe.jpgnowe1.jpg

reklama
Anke, tak to ja z tym dużym biustem :) Ale z tego co pamiętam jest nas tu więcej :)
To jak widzę zainteresowanie to Was trochę poagituję :) Odnośnie biustonoszy oczywiście:)
To może zacznę od tego, że większość kobiet nosi źle dopasowane biustonosze co jest powodem zarówno niewygody i dyskomfortu jak również problemów z kręgosłupem, bóli głowy... też prowadzi do zniekształcenia piersi... Tradycyjnie dostępne są miseczki od A do E. E to już jest widziane jako ogromne...:) a tak naprawdę jak popatrzycie na kobiety na ulicy to przecież rozmiarów jest dużo więcej.
Musiałabym wam to napisać wypracowanie żeby wszystko wytłumaczyć dlatego polecę Wam takie forum Lobby Biuściastych lub Lobby Małobiuściastych (moja koleżanka dzięki dobremu stanikowi powiększyła sobie piersi o 2 miseczki w górę bo przez za małe miseczki miała piersi rozjeżdżone pod pachy i wydawało jej się, że piersi nie ma w ogóle, a ja z kolei dzięki dobremu rozmiarowi wyglądam szczuplej niż w staniku z ogromnym obwodem i za małą miseczką także czy ma się piersi małe czy duże warto się zainteresować staniczkiem w idealnie dobranym rozmiarze:-))
Anke ja z rozmiaru 90E przeszłam do 80 HH (haha, nie śmiać się proszę) Poczytaj sobie kochana jak dobrać rozmiar samemu w domku. I potem niestety troszkę kasy trzeba, ja zamówiłam dwa rozmiary za pierwszym razem (czyli musiałam zapłacić za dwa staniczki, ale potem za jeden zwrócili mi kasę) 80HH i 85H i jak przysłali przymierzyłam i jeden odesłałam. Jak będziesz dalej zainteresowana to Ci podeślę linki do sklepów w których ja kupowałam i mogę na priv zawsze doradzić:) żeby tu dziewczyn nie zanudzać:)

Asitka letnich nie mogę ptworzyć, pokazuje mi, że jestem nei zalogowana albo nie mam uprawnień?????:szok:
Ale jesienne przepiękne :) takie delikatne, naturalne, nie za długie:) podobają mi się takie

Anke, tak to ja z tym dużym biustem :) Ale z tego co pamiętam jest nas tu więcej :)
To jak widzę zainteresowanie to Was trochę poagituję :) Odnośnie biustonoszy oczywiście:)
To może zacznę od tego, że większość kobiet nosi źle dopasowane biustonosze co jest powodem zarówno niewygody i dyskomfortu jak również problemów z kręgosłupem, bóli głowy... też prowadzi do zniekształcenia piersi... Tradycyjnie dostępne są miseczki od A do E. E to już jest widziane jako ogromne...:) a tak naprawdę jak popatrzycie na kobiety na ulicy to przecież rozmiarów jest dużo więcej.
Musiałabym wam to napisać wypracowanie żeby wszystko wytłumaczyć dlatego polecę Wam takie forum Lobby Biuściastych lub Lobby Małobiuściastych (moja koleżanka dzięki dobremu stanikowi powiększyła sobie piersi o 2 miseczki w górę bo przez za małe miseczki miała piersi rozjeżdżone pod pachy i wydawało jej się, że piersi nie ma w ogóle, a ja z kolei dzięki dobremu rozmiarowi wyglądam szczuplej niż w staniku z ogromnym obwodem i za małą miseczką także czy ma się piersi małe czy duże warto się zainteresować staniczkiem w idealnie dobranym rozmiarze:-))
Anke ja z rozmiaru 90E przeszłam do 80 HH (haha, nie śmiać się proszę) Poczytaj sobie kochana jak dobrać rozmiar samemu w domku. I potem niestety troszkę kasy trzeba, ja zamówiłam dwa rozmiary za pierwszym razem (czyli musiałam zapłacić za dwa staniczki, ale potem za jeden zwrócili mi kasę) 80HH i 85H i jak przysłali przymierzyłam i jeden odesłałam. Jak będziesz dalej zainteresowana to Ci podeślę linki do sklepów w których ja kupowałam i mogę na priv zawsze doradzić:) żeby tu dziewczyn nie zanudzać:)

I mnie temat biuściastych jest znany :) Jestem nosicielką miseczki K :) najbardziej denerwuje mnie fakt, że w większości sklepów nie ma innych rozmiarów niż miseczki a-d - powyżej to rzadkość!

Jillka, fajnie, że też jesteś biuściasta:) Bo bałam się, że jak dziewczyny nie znaja tematu to będą się śmiały z HH:) właśnie przejrzałam moje sklepy i nie mają nic w moim rozmiarze fajnego... cholerka...

Asitka fajne pazurki :) a chyba też w brąz pójdę tym razem...

Myniu HH? hmmm okeeej :) ale nie ma tragedi bo słyszałam o większych :D

ja noszę 70-75 B-C :| zazwyczaj kupuję w H&M, ale ostatnio 3 kupiłam w Esprit....

właśnie chodzi o to dziewczynki że załozyłabym się, że na 90% nie powinnyście nosić taich rozmiarów jakie nosicie :) Bzibzioczek wugląda mi na pewno na więcej niż C-D ale za to z mniejszym obwodem niż nosi teraz a Agacynda wygląda mi na mniej niż 70 pod biustem czyli za tym też szłaby większa miseczka:)
To tak na oko oczywiście:)
Bzibzioczku mogę dać linki sklepów ale tutaj kluczem jest właśnie ustalenie rozmiaru i wtedy można szukać :) a podejrzewam, że w waszych miastach też są sklepy z brafittingiem:) Ja zaupy robię albo stacjonarnie w warszawie albo tu Body.sklep.pl - Bielizna damska, brafitting. - Lublin. A to adresy sklepów, które odwiedzam stacjonarnie, tez można przez net kupować :) http://www.ladysplace.pl/ i Peachfield
A do poczytania polecam zainteresowanym Forum LOBBY BIUŚCIASTYCH :)

a tu możecie zobaczyć jak wyglądają różne rozmiary, które ppewnie uznałybyście za szokujące gdybyście nie widziały zdjęć Brafitting by Maheda
Zobaczcie koniecznie a przekonacie się ile może zdziałać dobry stanik :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry