Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Anke, tak to ja z tym dużym biustemAle z tego co pamiętam jest nas tu więcej
![]()
To jak widzę zainteresowanie to Was trochę poagitujęOdnośnie biustonoszy oczywiście
To może zacznę od tego, że większość kobiet nosi źle dopasowane biustonosze co jest powodem zarówno niewygody i dyskomfortu jak również problemów z kręgosłupem, bóli głowy... też prowadzi do zniekształcenia piersi... Tradycyjnie dostępne są miseczki od A do E. E to już jest widziane jako ogromne...a tak naprawdę jak popatrzycie na kobiety na ulicy to przecież rozmiarów jest dużo więcej.
Musiałabym wam to napisać wypracowanie żeby wszystko wytłumaczyć dlatego polecę Wam takie forum Lobby Biuściastych lub Lobby Małobiuściastych (moja koleżanka dzięki dobremu stanikowi powiększyła sobie piersi o 2 miseczki w górę bo przez za małe miseczki miała piersi rozjeżdżone pod pachy i wydawało jej się, że piersi nie ma w ogóle, a ja z kolei dzięki dobremu rozmiarowi wyglądam szczuplej niż w staniku z ogromnym obwodem i za małą miseczką także czy ma się piersi małe czy duże warto się zainteresować staniczkiem w idealnie dobranym rozmiarze:-))
Anke ja z rozmiaru 90E przeszłam do 80 HH (haha, nie śmiać się proszę) Poczytaj sobie kochana jak dobrać rozmiar samemu w domku. I potem niestety troszkę kasy trzeba, ja zamówiłam dwa rozmiary za pierwszym razem (czyli musiałam zapłacić za dwa staniczki, ale potem za jeden zwrócili mi kasę) 80HH i 85H i jak przysłali przymierzyłam i jeden odesłałam. Jak będziesz dalej zainteresowana to Ci podeślę linki do sklepów w których ja kupowałam i mogę na priv zawsze doradzićżeby tu dziewczyn nie zanudzać
![]()