reklama

Staranka od stycznia 2012.

witam:*
u mnie słonko zawitało, a ja mam przykaz od męża na odpoczynek bo wieczorem brzuszek bolał. ale dziś jest ok.
jeszcze tydzień i idziemy na usg. może malec się ujawni bo ja już wytrzymac nie mogę!
dziewczynka bedzie Lena albo Kaja a chłopiec to nie wiem...mi się podoba Bartosz albo Błażej ale mąż nie skory. o Wiktorku nie chce słyszec:( buuu....

ZONQA piękna kruszynka i brzuszek już ładnie zaokrąglony:) odpoczywaj
AGNIESZKA biedna Ty z tymi mdłościami:( brzusiu śliczny! a jak wyniki Dominisi??
MYNIA no to gratuluje zakupu biletu:) S się cieszy pewnie. ja też jestem z tych biusciastych więc się nie przejmuj:P wiesz co do piero w ciązy będziesz miec:P
SAILOR kuruj się! nie daj się przeziębieniu. trzeba się strac:P
AGACYNDA no i nareszcie @ rzylazła. ulga nie??
ANKE przykro mi, że II kreski się nie pojawiły:(
MARGOTKA trzymam bardzo mocno kciuki za Ciebie!!!! muszą byc II krechy:!
PIANKA śliczny brzusiu a fasolinka cudna! nic tylko się chwalic:) a dolegliwosci nalżyły??
CZRNOOKA jak wyniki męza?? jak się czujesz?? biedna:(
MGIEŁKA powodzenia w następnym cyklu. teraz męzusia masz to traficie:)
ASITA piękne pazurki:) szkoda tylko tych badań, mam nadzieję ze udany był ten spontan:) trzymamy kciuki:*

no i nie wiem co komu mam jeszcze napisac:( jutro ponoc wkraczamy w 5 miesiac:szok: szok nie:P

reklama
Pianko Ty brałaś ślub mniej więcej wtedy co ja! I będziesz miała już niedługo dwójkę dzieci :-) kiedy ja nadrobię...oby jak najszybciej się udało!
To ładnie musi być jak się najesz :-D

Domik dobrze, że dziś jest już ok :) Nie znam się na tym, ale wydaje mi się, że takie bóle brzuszka to normalne bo się tam rozciąga wszystko ale lepiej dmuchać na zimne jak to mówią :) Do USG szybko zleci, tak samo szybko jak te 5 mcy :)

Pianko, brzusio śliczny ale ten gościu w brzuszku jeszcze ładniejszy:) Wygląda już jak mały ludzik:)
Domiczku, mi z męskich imion, które podałaś podoba się Bartosz, Błażej jakoś tak... źle mi się kojarzy :) A dla dziewczynki śliczne imiona:)
Piersiami ja się wcale nie przejmuję :) Lubie moje cycuszki i tyle :) i S lubi i to najważniejsze :P tylko, przejmuje się tym stanikiem a raczej jego ceną :) no ale co tam...
Margotko ja już z rana jak pytałam o humorek to widziałam Twój wykres i raczki zatarłam i postanowiłam póki co nic nie mówić :) To nic nie mówię ale kciuki zaciskam:)
A zobaczcie jak różniczkowa temperatyra nam ładnie szybuje :) Funkcja może nie rosnąca w prawdziwym słowa znaczeniu ale bardzo ładna:) a to lokalne minimum w niedzielę tez może coś oznaczać :P
Asita:) no Wy w tym cyklu tak idziecie na żywioł, że nie może nic z tego nie wyjść :P Facet taki na Ciebie napalony, że wszystko ma w... wiadomo gdzie:) nawet badania:) musi być dobrze:) a jak tam jego palenie i piwkowanie? Trzyma się? Pomagasz mu jakoś? ;-)

Myniu, a więc mój mąż ograniczył papierosy i już nie pali paczki dziennie tylko tak od 3-6 papierosów :szok::laugh2: piwka nie pił tydzień, tylko w tym tygodniu zaczyna mi piwkować po jednym dziennie jak na razie pił wczoraj i w poniedziałek :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a pomagam mu tak, jeśli chodzi o piwo to mówię, ze jest alkoholikiem i tyle :-p bo ja nie pije nic od prawie 2 miesięcy a on nawet nie może wytrzymać połowy tego mojego czasu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a jeśli chodzi o papierosy to mówię mu, że jest dzielny :-)

reklama
"a pomagam mu tak, jeśli chodzi o piwo to mówię, ze jest alkoholikiem i tyle
p.gif
"

ale się uśmiałam Asitko :) rozkoszne :) ale masz dzielnego chłopa:) tylko może jakąś pozytywną motywację wymyśl zamiast tej negatywnej z alkoholikiem :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry