reklama

Staranka od stycznia 2012.

Dziewczyny dzięki dzięki :) Jeśli do pt mi temepratura nie spadnie to zatestuję dla świętego spokoju :) Brzuch mnie boli jak na @ i piersi więc się nie nakręcam. Chciałabym, żeby już ta @ przylazła jak ma przyleźć, bo chcę już mieć laparo za sobą.

reklama
Mynia pięknie to napisałaś :-D ale na razie się nie nakręcam:tak: i zadecydowałam, że nie będę robić testów przed dniem spodziewanej @ bo źle znoszę te ciągłą I kreskę...
Margotko to ja trzymam kciuki za piątek! I żeby się temp. trzymała!
Asita ja tam nie czuję w ogóle czy zajdę w ciążę w tym cyklu czy nie, jakieś tak myślę, że to nie nastąpi nigdy...:-(
Domikcw ale ten czas leci! To już z górki masz:tak: dla dziewczynki imionka śliczne! a dla chłopca to z tych dwóch wybrałabym Błażeja:-D Odpoczywaj!

A ja sobie sprzątam i nawet okno wymyłam w kuchni...coś mnie nosi...jeszcze tylko obiad muszę wyczarować dla męża, bo w lodówce światełko i zimno:szok:

witajcie
ja na zwonieniu
mam zapalenie pęcherza i to krwotoczne, antybiotyk i takie tam, kolejny cykl okazał się bezowulacyjny , jak teraz nie wyjdzie walę do ginka po clo i monitoring, mam w domu 4 tabletki i myslę czy nie zaczac brać od tego cyklu czy dać sobie na luz i poczekać
co myslicie?
a widzialał ktos listę?
jesli tak przemieńcie mnie chyba na 26tego października zyli znowu na samiutki dół.... ale dobrze że w końcu @ przylazła

Hej Mgiełko :) Biedna Ty z tymi chorobami jesteś :( Współczuję i życzę szybkiego powrotu do zdrowia :) Z listą Ci nie pomogę, bo nie wiem gdzie jest :) Co do CLO to ja brałam 5 tabletek więc nie wiem jak to będzie z tymi 4. A czemu Ci zostały tylko 4? Brałaś po 4 czy jak?

Mgiełka bardzo Ci współczuję. Ja miałam raz zapalenie pęcherza parę lat temu i pamiętam doskonale ten ból ... uuuu....
Myniu widzę, że super orientujesz się w biustonoszach. Ja noszę z triumpha rozmiar 80 E tylko tam spotkałam się żeby mi cycuchy weszły w miski bo w normalnych sklepach nie da się kupić. Już otworzyłam linki zaraz będę wyczytywać.

Hej kobietki ja właśnie wróciłam ,zdjęli malej holter a wyniki poznamy przy wizycie u pani doktor w lutym

Pianko piekna dzidzia i śliczny brzusio

Margotko trzymam kciuki && &&&&&&&&&&&&&&&&&& żeby temp nie spadła

Domi to juz 18 tc ale to zleciało :-)
za mną też chodzi kebab juz od 3 dni

Rózniczko piękna tempka trzymam kciuki &&&& &&&&&&&&&&&

Mgiełko szybkiego powrotu do zdrowia

Ostatnia edycja:
hej.
Pianko śliczny brzusio kochana.
za mną też chodzi kebab ale jestem na bardzo ścisłej diecie. a dokładniej to prawie nic nie jem.:/ dużo pije. nudności i wymioty mam cały czas.
Różniczko trzymam bardzo mocno kciuki oby tempka się utrzymała. ;)
domik rośnijcie zdrowo :*
Mgiełko skarbie co ty biedna masz te choróbska ciągle. ehh zycie jest do dupy .. zdrowiej szybko :*

Hoilter - to jest całodobowa obserwacja pracy serca czyli przez 24 h .

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry