reklama

Staranka od stycznia 2012.

Dziewczyny ja tylko na chwile-zyje i mamy sie dobrze. Wyjazd był bajeczny! Wrocilam do pracy,i teraz nadrabiam. W dodatku zaczal sie okres szkoleniowy,wiec jest co robic. :D A ze objawy minely,wiec nosi mnie i latam w chwilach wolnych gdzie sie da:D

Co tu u nas slychac?
Na pierwszy rzut oka margotka86 prowokuje wykresem:D Kochana zrob test,na tym etapie cyklu wszystko po zrobieniu testu bedzie jasne!

różniczka kochana też nam maluje piekny wykres!! Trzymam kciuki!!

reklama
ale sie obżarłam ledwo oddycham :) ale sie cieszę bo w końcu jem i nie rzygam mam nadzieje ze jutro tez tak będzie,cycuchy ciągle dają o sobie znać ciekawe kiedy przestana boleć,brzuszek już nie pobolewa

Isis jutro pewnie temp skoczy :)

Oj dziewuszki, moja wstrętna menda figlowa skasowała mi 3 razy długalki post a za 4 razem zamknął mi w ogóle BB...
Sihaya lecę 23 października i już przebieram nóżkami, rączki zacieram i w ogóle jestem cała napalona:) Musze wam wyznać, że od 3 dni tak mi się chce seksu, że nie wiem co ja z tym zrobię :rofl2::-D
Sihaya, pracujcie nad małym Sihaykiem:) a w ogóle to mam przeczucie, że się uda w tym cyklu właśnie Tobie.
Jillka to są polskie firmy a one maja inną rozmiarówke i u nich miałabym miseczkę L a produkują do K więc odpada:( Ale to nic, w przyszłym tygodniu zrobię rajd po sklepach stacjonarnych:) Curvy Kate ma fajne staniczki i Panache. A ostatnio kupiłam fajny staniczek Elomi, taki seksi, że o matko:) przynajmniej ja lubię takie seksi:)
Agacynda jak tam chiński lekarz?
Cieszę się, że tak dużo tu nas wtajemniczonych w biusty:) może zarazimy inne:) widzę, że Margotka już ulega:)

Witajcie!!!
Mi się dzisiaj trochę powrót do domu opóźnił bo nasz Prezes robił otwarcie swojej nowej inwestycji i była wielka feta.
Teraz wróciłam do domu i mój mąż mi zaserwował spagetti carbonarę ale nie taką z papierka tylko taką robioną od zera, nie chciał mi powiedzieć z czego:-DDo tego było wino i właśnie jeszcze sobie popijam dobre czerwone wino:)
Mój wykres dalej mocno nie zdecydowany: Obserwacja cyklu - enpr.pl
No to Sihaya do dzieła, zrób nastrój świece dobre jedzonko wino...Ja to strasznie się wnerwiam jak mi owulacja wypada w środku tygodnia, powinna zawsze być w weekend. Bo w tygodniu człowiek zawsze zaganiany i jakoś nie ma takiego nastroju jak trzeba.

Mynia, dzięki za linki trochę sobie poczytałam ale wolę chyba się jednak wybrać do jakiegoś sklepu gdzie mi doradzą niż mierzyć się sama bo mogą z tego różne głupoty powychodzić.

Pianka super masz dzieciaczka, tylko pozazdrościć, nawet ja wiedziałam gdzie nóżki a gdzie główka, bo normalnie jestem bezradna i zagubiona patrząc na zdjęcia usg.

Aguś no dobrze by było jakby jutro skoczyła :-)

Myniu no ja musowo muszę iść po nowy biustonosz, tylko muszę we Wrocku poszukać sklepów stacjonarnych ;-)

Oglądała któraś z Was polski fim Big Love? Właśnie mam zamiar go obejrzeć dziś wieczorkiem ;-)

Agnieszka gratulki:) teraz już masz najgorszy stres za sobą :) ja kupowałam w sklepie Body.sklep.pl - Bielizna damska, brafitting. - Lublin a stacjonarnie w sklepach peachfield i lady's place. Wpisz sobie Agnieszka w google bo mi wolno chodzi net i zanim wpiszę żeby link załączyć to wieki miną :)
Bzibzioczku jasne, że lepiej pójść stacjonarnie, zwłaszcza za pierwszym razem, ja najpierw byłam w sklepie potem robiłam zakupy internetowo ale tez tak jak pisałam, zamawiałam dwa sąsiednie rozmiary i potem jeden odsyłałam.

A jak chcecie znaleźć sklep w swoim mieście lub w pobliżu to wpiszcie w google biuściasta mapa świata:)

Ostatnia edycja:
Zmienię temat po mojemu, właśnie ugotowałam gar barszczu czerwonego przygotowałam farsz mięsny do jutrzejszych krokietów i jutrzejszy obiad prawie gotowy:)
Teraz już tylko mąż sprząta po moich szaleństwach w kuchni:-)
A ja idę czytać książkę do łóżka. Tym samym życzę miłego wieczoru. I słodkich snów!!

reklama
Cześć Dziewczynki, już jestem po lekarzu i po pracy. Chciałam Wam napisać ledwo po wizycie ale coś mi BB na ipku szalało...

A więc moja wizyta hmm...
Pan doktor/nie doktor kazał mi opowiedzieć o wypadku, w którym miałam operację na śledzionę ( na nartach wypadek był )... po moim całym wywodzie stwierdził, że nie powinnam się katować sportami, w których czuję śledzionę i tam trochę jeszcze pogadał, ale generalnie całość rozmowy prowadzona była w języku angielskim, i nie wszystko udało mi się wyłapać. Ale później przeszliśmy do głównego problemu ginekologicznego...
powiedziałam, że mam torbiel i pco a pan doktor na to, że wszystko zaczęło się w momencie jak zaczęłam jeździć na nartach mając okres i dodatkowo pływając na basenie podczas menstruacji... bo trwale wyziębiłam swoje drogi rodcze. zapytał się czy chcę zajść w ciąże i że trzeba się skupić na tym problemie... zakazał mi jedzenia zimnych produktów, mam jeść bardzo dużo zup i głównie swoje jedzenie skupić wokół ciepłych produktów... absolutnie mam odstawić sałatki i nabiał (sałata dodatkowo mnie wyziębia a nabiał powoduje bóle brzucha)... skomponował mi ziółka które będę musiała zaparzać sobie, żeby pozbyć się ''chłodnego'' organizmu...
kurcze Kochane, mam tyle w głowie, że nie potrafię się skupić, żeby wszystko opisać. ale jestem bardzooooooo zadowolona i więcej niż mniej Wam napisałam... :D nooo, to chyba tyle :D

Myniu cieszę się, że jedziesz niedługo do S. cudownie!! udanych boboseksów.

Pianko, Agnieszko, Zonqa
- Cudowne brzuszki macie.

Królewno miałaś wstawić swój brzucholek płaski :D

Mgiełko trzymam kciuki za polepszenie stanu zdrowotnego :D

Domik
ja dzisiaj uraczyłam się kebabem przed pracą :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry